دبیر جدید انجمن روغن نباتی وجود پارافین در روغن نباتی را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در روزهای اخیر که اخبار متعددی از آلودگی مواد غذایی به گوش می رسد، نگرانی ها در این باره افزایش یافته است. این ماجرا از وجود پالم در شیر آغاز شد و همین چند وقت پیش با تقلبی بودن آبلیموها پی گرفته شد. اخیرا هم اخبار و شایعاتی درباره وجود پارافین در روغن نباتی پخش شد که نگرانی هایی ایجاد کرد. یکی از کاربران در این باره می نویسد: لطفا شایعه وجود پارافین در روغن نباتی را پیگیری کنید. با یک حساب سرانگشتی می شود فهمید این روغن از افتابگردان گرفته نشده. اگر واقعی بود به جای این که پنج شش هزار تومان باشد باید بین بیست تا سی هزار تومان هر لیتری قیمت داشت. آیا واقعا در روغن های نباتی پارافین می ریزند؟

مهندس ابوالحسن خلیلی دبیر جدید انجمن روغن نباتی در این باره به خبرآنلاین گفت: هیچ شواهدی درباره وجود پارافین در روغن نباتی وجود ندارد و وجود پارافین در روغن را تکذیب می کنم.


اکبر سبقتی، دبیر سابق انجمن روغن کشی هم پیش از این در گفتگویی گفته بود که بعید است در صنایع روغن‌نباتی و تولید‌کنندگان روغن مایع از پارافین خوراکی در تولید این ماده غذایی استفاده شود.


او گفته بود: دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان استاندارد، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت متولی نظارت بر سلامت مواد غذایی تولید شده و وارداتی به کشور هستند، چرا که غذای سالم پایه و اساس سلامت جامعه است و همه باید نسبت به تامین سلامت جامعه جدی باشند.


گفتنی است پارافین خوراکی هم وجود دارد که مصرف آن موجب افزایش چربی و کلسترول می شود و معمولا از این پارافین برای درمان بیماری ها مثلا هنگام عکس برداری از داخل بدن استفاده می شود.
304

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 467213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =