با برنامه ریزی و مدیریت  بهینه  مزارع، برنامه افزایش عملکرد  گندم  آبی  و دیم  محقق می شود

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان سمنان ازبرنامه ریزی برای رسیدن متوسط عملکردگندم ابی استان به چهار تن و گندم دیم نیز به متوسط تولید 1800 کیلو گرم در هکتار خبر داد

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین امیر رضوی گفت: با اندیشیدن تمهیدات لازم از جمله تامین نهاده های مرغوب به اندازه مورد نیاز ،حضور مستمر کارشناسان ناظر از مرحله کاشت تا برداشت ،مبارزه دقیق و به موقع با آفات و امراض و مدیریت مطلوب مزارع ، رسیدن به تولید فوق قابل دسترسی است .
وی اضافه کرد:در سال جاری و بر اساس برنامه ابلاغی کشت از سوی وزارت در 25850 هکتار از مزارع آبی و 7 هزار هکتار از مزارع دیم بذر گندم کشت خواهد شد .
رضوی ارقام پیشتاز ، سیوند، پارسی ، الوند ، پیشگام وسایونز را از ارقام عمده آبی و کوهدشت زاگرس و اذر 3 را عمده ترین ارقام گندم دیم قابل کشت در ا ستان ذکر کرد .
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مدیریت بهینه آب،پایبندی به برنامه های کشت و تولید ،تغذیه بهینه مزارع ،حمایت از برنامه رعایت الگوی کشت، کشت مکانیزه و ردیف کار،رعایت توصیه کودی مزارع ، کشت در زمان مناسب و پوشش حداکثری بیمه در کشت پائیزه را تاکید کرد

کد خبر 467331

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =