رییس صندوق رفاه دانشجویان گفت: در صورتی که سنوات دانشجوی دکتری از 8 سال بگذرد، بعد از پایان 8 نیمسال مشمول دریافت وام دکتری نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکی از کاربران خبرآنلاین که دانشجوی دکتری دانشگاه علم و صنعت است برای خبرآنلاین نوشته: پس از قطع شدن پژوهانه و تبدیل آن به وام، این وام به دانشجویان سال آخر تعلق نگرفت. چرا این اتفاق افتاده است؟


ذوالفقار یزدان مهر، رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در پاسخ به این سوال کاربر به خبرآنلاین می گوید: دانشجویانی که طرح خود را به تصویب رسانده اند بعد از تصویب تا پایان ترم 8 می توانند تقاضای وام ویژه دکتری کنند.


او ادامه داد: برای اعطای این وام هیچگونه محدودیتی وجود ندارد و وام به این دانشجویان تعلق خواهد گرفت.


یزدان مهر در پایان گفت: البته در صورتی که سنوات دانشجو از 8 نیمسال بگذرد بعد از پایان 8 نیمسال مشمول دریافت وام دکتری نخواهد بود.


گفتنی است پژوهانه دوره دکتری از سال 93 قطع و جای خود را به وام ویژه دکتری تخصصی داده است که این وام ویژه با اهدافی مشابه اعطای پژوهانه دکتری (حمایت از دوره های دکتری، کاهش دغدغه دانشجویان، ارتقاء بهره وری، بالابردن سطح کیفی تحصیل، بهره برداری بهتر از ظرفیت علمی نسل جوان به معاضدت با این دوره ها و افزایش انگیزه در جامعه دانشجویی) پرداخت می شود با این تفاوت که برخلاف پژوهانه بلاعوض نیست و دانشجویان ظرف سه سال پس از فراغت از تحصیل باید نسبت به بازپرداخت اقساطی آن اقدام کنند.
17304

کد خبر 469779

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مینا DE ۰۸:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    2 0
    همه جای دنیا دوره پی اچ دی پنج ساله است اما وزارت علوم برای جذب دانشجوی بیشتر ما را مجبور میکند چهار ساله دفاع کنیم.
  • نقی IR ۱۰:۱۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    2 0
    انتظار دارید با این وضعیت تولید علمی انجام بشه؟
  • بی نام GB ۲۱:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۲
    2 0
    مگه چقدر میدن که اینا ازش دربیاد حمایت از دوره های دکتری، کاهش دغدغه دانشجویان، ارتقاء بهره وری، بالابردن سطح کیفی تحصیل، بهره برداری بهتر از ظرفیت علمی نسل جوان به معاضدت با این دوره ها و افزایش انگیزه در جامعه دانشجویی. خخخخخخخ

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین