در فهرست سرطان زا ترین مواد، گوشت های فرآوری شده هم رده مواد سمی آرسنیک و آزبست قرار گرفته است. در این فهرست که دانشنامه مواد سرطان زا نام دارد، گوشت قرمز با اختلاف کمی بعد از گوشت فرآوری شده قرار گرفته است.
این خبر می تواند مانند یک شوک، صنایع وابسته به گوشت قرمز و رستوران های فست فود زنجیره ای را تحت تاثیر قرار دهد.سازمان جهانی بهداشت سال گذشته چنین گزارشی را در مورد شکر منتشر کرد که نتیجه آن، کاهش چشمگیر فروش شکر بود و انتظار می رود که این خبر نیز صنایع وابسته به گوشت قرمز را تحت تاثیر قرار دهد.
کارشناسان WHO معتقدند که گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد؛ در دستورالعمل های کنونی کارشناسان بهداشت، به بزرگسالان توصیه شده است که در روز کمتر از 70 گرم گوشت قرمز مصرف کنند و به طور کلی از مصرف گوشت فرآوری شده اجتناب کنند.
5454
سالها درباره سرطان زا بودن گوشتهای فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس حرف و حدیث بوده است حالا اما به گزارش ایرنا سازمان جهانی بهداشت (WHO)، گوشت های فرآوری شده را به صورت رسمی در فهرست سرطان زا ترین مواد جهان قرار داده است.
کد خبر 471606
نظر شما