سردار نورعلی یاری افزود: به دنبال دریافت خبری مبنی بر سوء استفاده قاچاقچیان از محورهای مواصلاتی استان، برای حمل کالا، ماموران فرماندهی انتظامی بروجن، طرح کنترل محور لردگان - بروجن را به مرحله اجرا گذاشتند.
وی گفت: حین کنترل خودروهای عبوری، یک دستگاه خودرو مزدا حامل تلفن همراه قاچاق، متوقف شد و در بازرسی از این خودرو 481 دستگاه گوشی تلفن همراه خارجی قاچاق به ارزش چهار میلیارد و 810میلیون ریال کشف شد.
سردار یاری از معرفی متهم به مرجع قضائی خبرداد و از عموم مردم خواست هرگونه فعالیت قاچاقچیان کالا را برای اقدام سریع و ضربتی پلیس، به تلفن یا پیامک 110، فوریت های پلیسی، گزارش کنند.
محورهای مواصلاتی چهارمحال وبختیاری به دلیل اتصال استان های جنوبی به مرکز کشور، مورد سوء استفاده قاچاقچیان کالا قرار می گیرد.
ایرنا نوشت ، فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری از کشف و ضبط یک محموله گوشی های تلفن همراه قاچاق به ارزش چهار میلیارد و 810 میلیون ریال در محور بروجن – لردگان خبرداد.
کد خبر 476815
نظر شما