اجتماع بزرگ 2 هزار نفری شکوه مقاومت در پلدختر برگزار می شود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج پلدخترگفت: به مناسبت هفته بسیج، اجتماع بزرگ دو هزار نفری تحت عنوان شکوه مقاومت در این شهرستان برگزار می شود

 
به گزارش خبرنگارخبرآنلاین درپلدختر ، سرهنگ محمد شریف نوریان در نشست با خبرنگاران شهرستان پلدختر به برپایی اجتماع حماسی بسیجیان اشاره کرد و اظهار داشت : یکی از مهمترین برنامه های هفته بسیج همایش بزرگ بسیجیان تحت عنوان "شکوه مقاومت" در شهرستان است که در روز پنج شنبه پنجم آذرماه در مجموعه ورزشی شهید سرمالیان این شهر برگزار می شود.
وی با بیان این که بسیج در تمام ادارات و نهادها و سازمان ها گسترش پیدا کرده است افزود: در هفته بسیج برنامه های متنوعی برپا می شود و در این اجتماع بزرگ مسوولان شهرستان نیز حضور دارند .
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ، بسیج را بازوی توانمند در مقابل دشمنان انقلاب دانست و بیان کرد:برای برگزاری برنامه های هفته بسیج به همکاری ، تعامل و هماهنگی مسوولان و همه دستگاه های شهرستان نیاز است.
وی عنوان کرد : بسیج با پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) تشکیل شد و همواره برای حفظ اهداف و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی در تمام عرصه ها در خط مقام بوده است .
نوریان گفت : بسیجی اهل بصیرت و آگاهی است که داوطلبان و با همین شناخت با تفکر عاشورایی در راه آرمان ها و ارزش های اسلامی تلاش می کند و گام بر می دارد .
وی با بیان این که امروز دشمن از شکوه و اقتدار و حضور بسیج در صحنه هراس دارد تصریح کرد :امروز بسیج در تمام ابعاد به یک قدرت و توانی رسیده که انقلاب اسلامی با داشتن چنین نیرویی یکی از قدرتمندترین کشورهای منطقه است .
وی خاطر نشان کرد: بسیج در هر قشری از جامعه اعم از کارمند ، پزشک ، معلم ، دانشجو و غیره نهادینه شده که همه باید به عنوان یک مکتب و فرهنگ آن را بشناسیم و در زندگی خود ساری و جاری سازیم

اسما اسماعیل پور

کد خبر 479156

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار