جواد خیابانی، خداداد عزیزی و ...، حماسه ملبورن را زنده می‌کنند

مستند «حماسه ملبورن» با حضور حمید استیلی، زنده‌یاد مهرداد میناوند، خداداد عزیزی و ... با روایت جواد خیابانی از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در آستانه سال‌روز پیروزی تیم ملی فوتبال ایران برابر استرالیا و صعود ایران به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه، مستند «حماسه ملبورن»، جمعه ۵ آذر، روی آنتن می‌رود.

به گفته محمد حشمتی منش، تهیه‌کننده ، «حماسه ملبورن» اگرچه با محوریت بازی ایران و استرالیا در هشتم آذر ۱۳۷۶ ساخته شده، اما این مستند از شکل‌گیری و ترویج بازی فوتبال در ایران شروع می‌شود و تا بعد از بازی ایران و استرالیا و در نهایت شور و شعف اجتماعی و شادی مردم در خیابان‌ها و استقبال پرشور مردم از فوتبالیست‌ها را نشان می‌دهد.

در این مستند همچنین اتفاقات و حواشی بازی رفت و برگشت ایران و استرالیا از زبان کارشناسان و برخی فوتبالیست‌ها روایت می‌شود. 

جواد خیابانی هم که راوی این مستند است در این زمینه اظهار کرد: «دراین مستند چگونگی حضور ایران در ادوار جام جهانی فوتبال تا اولین حضور درجام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین نمایش داده می‌شود.»

او ادامه داد: «در این مستند، حماسه‌ ملبورن از زبان حمید استیلی، مرحوم مهرداد میناوند، خداداد عزیزی، داریوش مصطفوی، رضا شاهرودی، محمد مایلی‌کهن، مهرداد مسعودی و مهدی پاشازاده روایت شده است و مصاحبه‌هایی با بازیکنان وقت تیم ملی استرالیا مثل مارک بوسنیچ، دروازه‌بان و تری ونبلز، سرمربی استرالیا هم به نمایش درمی‌آید.»

مستند «حماسه ملبورن»، کاری از گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک است که جمعه همین هفته، ساعت ۱۵ از شبکه یک پخش می‌شود.

۵۷۵۷

کد خبر 483739

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =