نعمت زاده: قبل از اینکه وزیر شوم از هیات مدیریه 16 شرکت استعفا دادم/ حاضرم اموالم را تقسیم کنم

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در مرداد سال 92 و پیش از جلسه رای اعتماد از عضویت هیأت مدیره 16 شرکت استعفا داده ام.

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا نعمت زاده در جلسه علنی امروز مجلس در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان درباره عضویت همزمان وی در 16 شرکت و تکيه زدن بر پست وزارت، خاطرنشان کرد: بنده از ابتدا کارمند رسمی نهاد ریاست جمهوری بودم در سال 88 بعد از 30 سال خدمت بازنشسته شدم اما با توجه به سابقه 40 ساله در امر صنعت و مدیریت به طور حتم صلاح نبود بیکار باشم و سعی کردم بنا به درخواست برخی دوستان به بخش خصوصی کمک کنم.

وی افزود: با حضور در برخی نهادها و سازمان ها تلاش در جهت پیشبرد پروژه های مختلف صنعتی را آغاز کردم و به همین دلیل در این مدت به تدریج از فعالیت در یک شرکت، در چندین سازمان مشغول شدم. عمدتاً به صورت مدیریتی و با واگذاری یک سهم، عضوی از هیأت مدیره آنها شدم و عمده فعالیت بنده در چابهار در جهت ایجاد یک مجموعه پتروشیمی بود. به دليل تجاربی که داشتم. بنابراین یک سهم مدیریتي به بنده اختصاص داده شد که تمامی مدارک آن نیز موجود است. چون در پی آن از بنده امضا گرفتند که سهم مذکور متعلق به بنده نیست ولی عضوی از هیأت مدیره آن هستم.

نعمت زاده ادامه داد: اکنون این واحد وابسته به سرمایه گذاری ساتا بوده که متعلق به صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح و چندین شرکت خصوصی دیگر است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: با توجه به دستور  دکتر روحانی اوایل مرداد سال 92 و دستوري که رئیس جمهور دادند مبنی بر قبول مسئولیت در وزارت صنعت، معدن و تجارت، بنده قبل از جلسه رای اعتماد، یعنی 13 مرداد 92 از  تمامی این شرکت ها به موجب اصل 141 که بر ممنوعیت بیش از یک شغل تاکید دارد، استعفای خود را اعلام کردم که اسناد آن موجود است و تقدیم هیئت رئیسه مجلس خواهم کرد.

نعمت زاده در ادامه  تصریح کرد: درباره اموال و دارایی ام که مطالبی در برخی رسانه ها عنوان می شود، باید بگویم که این ها صحت ندارد و می خواهند بنده را تخریب کنند. البته من کوچکتر از آن هستم که بخواهند این کار را انجام دهند.

وی ادامه داد: اموال من از خدمت سی ساله در نظام به دست آمده و یک مقدار هم حاصل از ارث است. اموالم آنچنان نیست و اگر بخواهید می توانم آن را تقسیم کنم.

27220

کد خبر 486152

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    30 3
    جناب آقای مهندس نعمت زاده، عملکرد جنابعالی زمانی که رئیس پتروشیمی بودید و مرتبا به عسلویه سر میزدید و نظارت داشتید بسیار عالی بود حدود 10 سال قبل زمان دولت آقای دکتر خاتمی ، اما متاسفانه عملکرد جنابعالی در این 2 سال اصلا خوب و مناسب نبوده و نتایج خوبی حاصل نشده است. البته برخی از ایرادات به ساختار غلط و ادغام اشتباه 2 وزارتخانه بازرگانی و صنایع با هم است اما مجموعا و در مقایسه با برخی از وزراء مثل آقای دکتر هاشمی وزیر بهداشت و یا آقای دکتر ظریف وزیر امور خارجه و یا وزیر راه و مسکن ، عملکرد و نمره خوبی متاسفانه کسب نمی نمایید.
  • مهندس معمار A1 ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    32 2
    چطورداخل 16 تا شرکت هیات مدیره بودی.یعنی قانون این اجازه رو میده که تو چندین شرکت مختلف عضو باشی.یکی منو توجیه کنه.
    • بی نام A1 ۲۰:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
      1 0
      وقتی ایران، ارث باباش باشه 16 تا که سهله 60 تا هم میشه
  • جلال A1 ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    1 0
    معلوم نیست تو کشور چه خبره نیمی از بودجه و داراییهای کشور را میچاپند خجالت هم نمیکشند با بی شرمی دروغ می گویند از تمام جناحها هم هستندجناح دزدها
  • حسام A1 ۱۷:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    35 4
    مگر شما چه گلی به سر این نظام زدی که عضو 16 هیئت مدیره بودی.مگه قحط الرجاله.مگه بازنشسته نشدی.اخه تا کی...
  • بی نام A1 ۰۴:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
    2 0
    چطور میرسید برای این شرکت ها تصمیم گیری بکنه؟ اینطوری میشه که این شرکت ها دچار مشکل میشن
  • آزاده A1 ۰۵:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
    0 0
    چرا دقت نمی کنید؟ ایشون چون یه نفر نباید بیشتر از یک جا شاغل باشه از 16 جا استعفا دادند تا بتونند وزیر بشن... افتاااااد؟ حالا باز بپرسید
  • بی نام A1 ۰۵:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
    0 0
    ایشان برای پرسنل بازرگانی ادغام شده درپرسنل صنایع درمجموعه خودنیز عملکرد قابل قبولی نداشته اند
  • محمد تقی یزدان پناه A1 ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
    8 1
    با سلام 16 جا عضو ضربدر حداقل ماهی دو میلیون میشود ماهی 32 میلیون خدا بده برکت آنوقت یک کارگر یک ماه با سختی وکرایه خونه ماهی یک میلیون تومان
  • persian gulf US ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
    5 1
    به خدایی خدا به یکتایی و بی همتایی خدا تو داری به همه ملت ایران دهن کجی میکنی سیستان و بلوچستان و چابهار و این همه پروژه و........................................ آنگاه مردم بدبخت در گرسنگی و بیکاری دست و پا میزنند
  • بی نام A1 ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
    9 2
    داناد نعمت زاده تو ایتالیا ابروی ایران را برد در نمایشگاه یادتون هست که خود ایشان هم قبلا مدیر لایقی بود ولی الان نه ایشان در زمینه خودروسازی طرف ظلم را کرفت نه مردم این وام اخیر به خودروسازان هم بزرگترین خیانتی بود که شد ود ر تاریخ ثبت خواهد شد روحانی ابن مردک را برکنار کنه چرا باهاش رو در بایستی داره
  • وخیان A1 ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۹
    0 0
    شنیده ایم اخیرا 60 میلیون دلار به نیشکر دادید ایا درست است
  • بی نام RO ۰۸:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۲۰
    0 0
    خیلی زور داره منه جوون 27 ساله بیکار باشم بعد این آقا که سنش حداقل بالای 60 سال هست باید در 16 شرکت عضو هیئت مدیره باشه دقت کنید عضو هیئت مدیره نه کارگر و کارمند و دست آخر هم وزیر شده من دردمو به کی بگم؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین