باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: گازگرفتگی زائران پیاده در موکب موسی ابن جعفر(ع) در کیلومتر 12 جاده قدیم نیشابور- مشهد به پلمپ شدن موکب موسی ابن جعفر توسط آتش‌نشانی منجر شد.

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پلمپ موکب موسی ابن جعفر در 12 کیلومتری جاده قدیم نیشابور- مشهد توسط آتش‌نشانی خبر داد و گفت: این موکب به علت گاز گرفتگی زائران امام هشتم  پلمپ شده است.

دکتر رضا وفایی نژاد افزود: ساعت 2 و 20 دقیقه بامداد امروز، 51 نفر از زائران امام رضا(ع) که از محور نیشابور- تربت جام راهی مشهد بودند در موکب موسی ابن جعفر(ع) دچار گازگرفتگی شدند و با اعزام نیروهای اورژانس و هلال احمر به بیمارستان منتقل شدند.

او از اعزام 6 دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس و یک دستگاه آمبولانس هلال احمر به محل حادثه خبر داد و تاکید کرد: مصدومان توسط 4 دستگاه اتوبوس آمبولانس به 4 بیمارستان امام رضا(ع)، امدادی، ثامن و قائم منتقل شدند و غالب آنها تا این ساعت بطور سرپایی مداوا و مرخص شده اند.

بنابر پیش بینی های صورت گرفته بیش از 250 هزار زائر پیاده از 6 محور در خراسان رضوی برای ایام شهادت ثامن الحجج به مشهد می آیند.

۲۳۶ ۴۲

کد خبر 486521

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ه A1 ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
    0 0
    پلمپ موکبی در جاده قدیم نیشابورقممشهد 51 نفر از زائران امام رضاع که از محور نیشابور تربت جام تربت حیدریه
  • arya IR ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۱۷
    3 0
    استاد نمی تونی به جای موکب از هیئت یا کلمات فارسی دیگه استفاده کنی شماها روشن فکرو با سوادای ما هستین وای به حال بقیه جامعه یه هو بگین کمر به نابودی زبان فارسی و ایران و ایرانی بستین ما کم از عربها و فرهنگشان می کشیم خجالت نکشین بیایین ایران رو کشور عربی معرفی کنید. ها والله

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین