رییس شورای سیاسی حزب الله تاکید کرد: برخلاف برخی ادعاها ،حاضرین در گفتگوهای ملی لبنان به دنبال استراتژی دفاعی هستند و حذف سلاح مقاومت را در دستور کار ندارند.

به گزارش ایرنا از بیروت، ابراهیم امین سید رییس شورای سیاسی حزب الله سه شنبه شب در مراسمی در رستوران الساحهتاکید کرد: حزب الله از مذاکرات ملی برای تعیین استراتژی دفاعی لبنان در برابر خطرات رژیم صهیونیستی با آغوش باز استقبال می‌کند.

وی افزود: سلاح مقاومت، سلاح حزب الله نیست بلکه سلاح هر لبنانی است که می خواهد از وطن ، خاک سرزمین و کرامت خود دفاع کند و هیات گفتگوی ملی نیز با هدف رسیدن به استراتژی دفاعی و کیفیت دفاع از سرزمین و ملت لبنان در برابر تهدیدات مستمر رژیم صهیونیستی تشکیل می‌شود و در این مذاکرات جایی برای بررسی راهکار حذف سلاح مقاومت نیست.

ابراهیم سید بدون اینکه از فرد یا گروهی نام ببرد، گفت : کسی که نمی خواهد از خاک و سرزمین خود دفاع کند یا نمی‌خواهد در برابر اسراییل سلاح دست گیرد، همواره با اسراییل بوده و طبیعی است که نپذیرد باید علیه این رژیم غاصب سلاح به دست گرفت، ولی ما امیدواریم امروز شاهد این باشیم که همه لبنانی‌ها این مسوولیت بزرگ را با وحدت و همبستگی به دوش کشند.

شیخ احمد زین رییس هیات امنای جمعیت علمای مسلمان نیز در این مراسم تاکید کرد: دفاع از لبنان با مقاومت عملی می‌شود نه با قطعنامه‌های شورای امنیت، چرا که سازمان‌های بین‌المللی برای حمایت از جنایات دشمن صهیونیستی کار می‌کنند نه به نفع ملت‌های مظلوم.

گفتنی است اخیرا سمیر جعجع رییس حزب کتائب از لزوم بررسی مساله خلع سلاح حزب الله در گفتگوهای ملی سخن گفته بود.

اولین جلسه گفتگوهای ملی روز گدشته تشکیل شد.

کد خبر 48810

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین