مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، از توزیع سه هزار و ۵۷۰ دز واکسن آنفولانزا در سطح شهرستان های این استان در مهرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از وب دا ، دكتر محسن آذري پور با اشاره به شيوع بيماري آنفولانزا در فصول سرد سال افزود: خوشبختانه با تمهيدات انديشده شده و آمادگي خوب مراكز بهداشتي و درماني و اطلاع رساني هاي صورت گرفته اين بيماري تاكنون به خوبي مديريت شده است.
به گفته وي، با توجه به برنامه جاري معاونت بهداشتي براي توزيع واكسن آنفولانزا در بين گروه هاي در معرض خطربر اساس اولويت و نياز سنجي هاي صورت گرفته سه هزار و ۵۷۰ دز واكسن براي در اختيار گذاشتن گروه هدف در بين شهرستان هاي استان توزيع شده و تزريق آن انجام شده است.
وي، با بيان اينكه هر ساله براي حدود پنج درصد جمعيت كل جهان واكسن توليد و بين كشورهاي توزيع مي گردد افزود: با توجه به محدوديت واكسن همواره بايد بر راه هاي پيشگيري از طريق اطلاع رساني و آموزش توجه داشت.
دكتر آذري پور، آموزش به گروه هاي در معرض خطر و جمعيت هاي متمركز مانند سربازهاي پادگان ها، دانش آموزان در مدارس، زندانيان و پرسنل شاغل در مراكز بهداشتي و درماني را از اولويت هاي آموزشي اين معاونت عنوان كرد و افزود: نقش رسانه ها در اطلاع رساني و حجم بالاي مخاطبين آنها براي آموزش پيشگيري و كنترل بيماري هاي واگير بساير موثر است.
وي، با اشاره به لزوم سپري شدن مدت زماني ۲ تا ۳ هفته اي براي كارايي و اثر بخش بودن تزريق واكسن گفت: شيوع موج اول بيماري آنفولانزا در آبان ماه و موج دوم آن در دي ماه است لذا توصيه مي شود، براي پيشگيري موج اول تزريق واكسن از اواخر شهريورماه و براي پيشگيري از موج دوم آن تزريق در اوايل آذرماه انجام شود.
به گفته وي، از سه هزار و ۵۷۰ دز واكسن تعلق گرفته به دانشگاه علوم پزشكي استان، تعداد يكهزار و ۴۵۰ دز در اختيار شهرستان شهركرد، ۳۹۳ دز در شهرستان بروجن، ۲۰۵ دز در شهرستان فارسان و ۳۹۰ دز در شهرستان لردگان توزيع شده است.
وي، دز واكسن توزيع شده در شهرستان هاي اردل، كوهرنگ و كيار را به ترتيب ۲۱۵، ۱۲۵ و ۱۸۵ دز اعلام كرد و اظهار داشت: دامپزشكي استان، بنياد جانبازان ، اداره زندان ها و نيروي انتظامي نيز به ترتيب ۳۰، ۳۰۰، ۵۰ و ۷۰ دز واكسن آنفولانزا دريافت كردند.
دكتر آذري پور گفت: كلينيك بيماري هاي رفتاري ۶۰ دز و مركز توانبخشي كيان نيز ۱۵ دز واكسن دريافت كردند و مابقي بصورت موردي در بين گروه هاي در معرض خطر مانند بيماران قلبي و ريوي، بيماران تحت درمان شيمي درماني و مبتلايان به آسم و برونشيت توزيع و تزيق گرديد.
وب دا؛ مدير گروه پيشگيري و مبارزه با بيماري هاي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد، درادامه، به افراد توصيه كرد در صورت داشتن علائم بيماري ، ضمن خودداري از روبوسي ، دست دادن و در آغوش گرفتن افراد داراي علايم بيماري تنفسي، دهان و بيني خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجيحا) و يا قسمت بالاي آستين بپوشانيد.
دكتر آذري پور، شستشوي صحيح و مكرر دست ها با آب و صابون را از ديگر نكات كليدي براي پيشگيري از ابتلاء به آنفولانزا و بيماري هاي حاد تنفسي برشمرد.

کد خبر 489098

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار