متخصص تغذیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به علل ایجاد کبد چرب ، رژیم غذایی نامناسب را عامل تشدی علائم این بیماری عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از وب دا ، دكتر تينا جعفري افزود: عفونت هاي ويروسي مثل هپاتيت ها، علل دارويي و عوامل مرتبط با سبك زندگي مانند تغذيه غلط طي سالهاي عمر و نداشتن برنامه فعاليت فيزيكي منظم زمينه ساز ايجاد بيماري هاي كبدي مي گردد.
به گفته وي، پرخوري ، چاقي و اضافه وزن ، رژيم غذايي غلط ، كاهش وزن شديد و گرسنگي از ديگر عوامل مرتبط با سبك زندگي است كه در بروز بيماري هاي كبدي موثر هستند.
وي در خصوص درمان تغذيه اي بيمار يكد چرب اظهار داشت: مهمترين نكته كاهش وزن بشويه اي صحيح و يادآوري اين نكته است كه رژيم غذايي غلط موجب بدتر شدن علائم بيماري مي شود.
دكتر جعفري ، كنترل دريافت مواد غذايي حاوي كربوهيدرات، نان، برنج و ماكاروني ، استفاده از انواع نان سبوس دار و پرهيز از مصرف نان هاي فانتزي مانند نان ساندويچي و همبرگر و ... را توصيه كرد .
وي گفت: كاهش دريافت مواد غذايي با چربي حيواني مثل گوشت قرمز و جايگزين نمودن روغن هاي مناسب به جاي روغن هاي مضر و استفاده از ميوه و سبزيجات كافي ، تازه و خام در درمان تغذيه اي حائز اهميت است.
اين متخصص تغذيه، همچنين عدم مصرف نوشابه ها، شيريني و دسر ها و تركيببات حاوي چربي و شكر فراوان را توصيه نمود و خاطر نشان كرد: مصرف لبنيات و ماست كم چرب همواره مورد تاكيد متخصصين تغذيه است.
ورزش و داشتن فعاليت بدني مناسب و كافي از ديگر توصيه هاي اين متخصص تغذيه جهت درمان تغذيه اي بيمار يكبد چرب مي باشد

کد خبر 490027

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار