دکتر باسم نعیم

وزیر بهداشت دولت منتخب فلسطین، با اشاره به استفاده گسترده اسرائیل از بمب بهای فسفری در طول جنگ 22 روزه غزه، استفاده این رژیم از سلاحهای غیرمتعارف و ممنوعه از جمله بمب فسفر سفید را جنایات جنگی خواند.

دکتر "باسم نعیم" در حاشیه چهارمین کنفرانس بین المللی حمایت از فلسطین که با عنوان " فلسطین مظهر مقاومت ؛ غزه قربانی جنایت " در محل اجلاس سران در تهران برگزار شد در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرآنلاین گفت: اسرائیل در جنگ 22 روزه غزه از سلاح های ممنوعه، غیرمتعارف و جدید استفاده کرد که قربانیان زیادی را برجای گذاشت و تاثیرات دراز مدت آن بر ملت فلسطین باقی می ماند. وی همچنین خواستار محاکمه سران این رژیم به دلیل استفاده از این سلاحها و کشتار شمار زیادی از شهروندان فلسطینی شد.

 دکتر نعیم  با بیان این که از سازمان کنفرانس اسلامی انتظارمی رود که موضوع فلسطین را در مرکز فعالیت های خود قرار دهد گفت متاسفانه اعضای اتحادیه عرب و سازمان کنفرانس اسلامی در برابر جنایات اسرائیل ساکت نشسته اند و هیچ اقدام عملی انجام نمی دهند. وزیر بهداشت دولت قانونی حماس با اشاره به وضع بد بهداشتی در غزه و بسته بودن گذرگاههای این منطقه از  کشورهای عربی و اسلامی و اعضای شرکت کننده در این کنفرانس خواست برای حل مشکل فلسطینی ها و ارائه کمک های بهداشتی و مالی به ساکنین غزه کمک کنند.

وی نتایج برگزاری این کنفرانس را مثبت ارزیابی کرد.

کد خبر 4908

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین