به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک، خوراکی، یا غذا خوردنیای است که در جوامع متفاوت به صورت خام و دستنخورده، تغییریافته و یا نیمهتغییریافته برای مصرف آماده میشود. خوراک میتواند منشاء حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد و برای رفع نیاز تغذیه و یا لذت بردن مصرف شود.
در ﺩﻫﻪ ۴۰مسئول پخش غذا-ﻫﺸﺖ ﻃﺒﻘﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﮐﻪ ﺍﻏﻠﺐ ﭘﻠﻮ، ﮐﺒﺎﺏ، ﺭﯾﺤﺎﻥ، ﺗﺮﺷﯽ،ﺩﻭﻍ، ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﺧﯿﺎﺭ بود، حمل می کرد .
17282

در دهه ۴۰ شمسی پیک هایی که غذاها را به دست مشتریان می رساندن از روشی عجیب استفاده می کردند.
کد خبر 491793
نظر شما