۰ نفر
۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
پیک غذا دردهه ۴۰

در دهه ۴۰ شمسی پیک هایی که غذاها را به دست مشتریان می رساندن از روشی عجیب استفاده می کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک، خوراکی، یا غذا خوردنی‌ای است که در جوامع متفاوت به صورت خام و دست‌نخورده، تغییریافته و یا نیمه‌تغییریافته برای مصرف آماده می‌شود. خوراک می‌تواند منشاء حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد و برای رفع نیاز تغذیه و یا لذت بردن مصرف شود.



در ﺩﻫﻪ ۴۰مسئول پخش غذا-ﻫﺸﺖ ﻃﺒﻘﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﮐﻪ ﺍﻏﻠﺐ ﭘﻠﻮ، ﮐﺒﺎﺏ، ﺭﯾﺤﺎﻥ، ﺗﺮﺷﯽ،ﺩﻭﻍ، ﻣﺎﺳﺖ  ﻭ ﺧﯿﺎﺭ بود، حمل می کرد .
17282

کد خبر 491793

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام TR ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۲
    25 1
    ایول
  • بی نام A1 ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۲
    13 8
    نشنیدی افاده هاطبق طبق شام و ناهار هیچی " طبق طبق " اینه
  • بی نام IR ۱۴:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۲
    7 2
    یادش بخیر.فکر کنم کوچه مروی باشه
  • بی نام IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۲
    13 1
    چه دلهره آور
  • محسن A1 ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۲
    21 2
    حتما خوشمزه بودن الان که چه غدای گرون چه ارزون دیگه مزه گذشته رو نداره
  • بی نام A1 ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۲
    22 1
    واقعا هنرمندانه هم دوچرخه سواری می کنه هم سینی ها رو روی سرش می بره . آخر تعادل

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین