به گزارش خبرانلاین ازمحمواباد،این جشنواره عصر روز جمعه 4 دی ماه با حضور قدرت الله یوسفی رئیس اداره هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و امیر امیرنیا رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محمودآباد و هنرجویان موسسات فرهنگی و هنری استان و خانوادهایشان در مجتمع فرهنگی و هنری غدیر محمودآباد برگزار گردید.
امیر امیرنیا رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محمودآباد در گفتگویی اختصاصی با خبرنگار ما در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: براساس موافقت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران این جشنواره در راستای شناسایی ومعرفی استعدادهای جوان برای حضور در جشنواره های مطرح کشوری و همچنین با هدف معرفی موسیقی فاخر استان در سه گروه سنی زیر 13 سال و 13 تا 18 سال و 18 سال به بالا برگزار میگردد.
وی گفت: این جشنواره به مدت سه روز و در شش بخش هنری پیانو ، کوبه ای ، گیتار ، تار و سه تار، ویلن ، کمانچه و سنتور برگزار میگردد که امروز 78 نفر در بخش پیانو باهم به رقابت پرداختند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محمودآباد گفت: در این جشنواره هنرجویان موسسات آموزش موسیقی و فرهنگی و هنری از شهرهای چالوس ، آمل ، یهشهر ، تنکاین ، محمودآباد ، قائمشهر ، ساری ، فریدونکنار ، بابل و سرخرود شرکت نموده بودند.
در بخش پایانی این جشنواره به کلیه شرکت کنندگان در جشنواره لوح سپاس و هدیه ای به رسم یادبود اهداء شد.
به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محمودآباد و با همکاری موسسه فرهنگی و هنری سبز باران اولین جشنواره استانی موسیقی تک نوازی در محمودآباد برگزار شد.
کد خبر 492498
نظر شما