به منظور اجرای قانون برنامه چهارم و سیاست‎های اصل 44،دولت باید تا 50 هزار میلیارد ریال از سهام شرکت‏های دولتی را به شرکت‎های پیمانکاری بخش خصوصی و تعاونی واگذار کند.

به گزارش خبرآنلاین، طرح‎های تملک دارایی نیمه تمام و یا آماده بهره برداری دولت شامل حال این مصوبه می‎شوند که دستورالعمل آن را وزارت اقتصاد و معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری باید بنویسند.

سازمان خصوصی سازی هم مکلف شد در جریان این واگذاری‌ها کلیه دیون دولتی را پرداخت کند. این سازمان همچنین باید بر عملیات خرید و فروش دارایی‏ها، کنترلهای لازم را اعمال نماید.

هر بنگاهی که از سوی دولت در فهرست بنگاههای واگذاری قرار بگیرد ، وزارت اقتصاد باید ظرف سه ماه اقدام به تشکیل مجمع عمومی فوق العاده برای واگذاری ان کند. این مجمع عمومی شامل عضویت وزیر اقتصاد، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی، وزیر ذی‎ربط ، رئیس سازمان خصوصی سازی و نماینده هیات واگذاری می شود.

دستورالعمل تشویق اعضا هیات مدیره شرکت‎های واگذار شده حداکثر تا 15 اردیبهشت توسط وزارت اقتصاد پیشنهاد شده و باید به تصویب شواریعالی نظارت بر اجرای قانون سیاست‎های کلی اصل 44 برسد.

استنکاف یا تاخیر در اجرای این بند، در حکم تصرف در اموال و وجوه عمومی محسوب می‎شود و وزیر اقتصاد باید در قبال آن پاسخگو باشد.

کد مطلب 49277

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین