رضایت اولیای دم و رهایی قاتل از قصاص در شاهرود

جوانی که در سال 81 در یک نزاع دسته‌جمعی، جوان دیگری را به قتل رسانده بود، با اقدام خداپسندانه اولیای دم و رضایت آنها، پس از گذشت بیش از 13 سال در آستانه اجرای حکم از چوبه دار رهایی یافت.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ، یکی از زندانیان زندان شاهرود بنام حسین م. که در سال 1381 به اتهام شركت در نزاع و شركت در قتل عمدی از سوی دادگاه بسطام به زندان شاهرود معرفی شده بود، پس از صدور حکم قصاص و تایید آن توسط دیوان عالی کشور در انتظار اجرای حکم قصاص نفس بود.
در این چند سال با وجود تلاش‌های فراوانی که از سوی گروه‌های مختلف معتمدین محلی و برخی مسئولین اداری از طریق مراجعات فراوان به خانواده مقتول و تقاضای گذشت صورت می‌گرفت، هیچ گاه مورد موافقت اولیای دم قرار نمی‌گرفت و از اجرای حکم قصاص صرف نظر نمی‌کردند.
اما مراجعات مکرر دختر 13 ساله این زندانی که از هنگام تولد، پدر را در کنار نداشته، باعث تلاش مضاعف مسئولین و خیرین شاهرود و بسطام در اخذ رضایت شد.
دختر 13 ساله این زندانی امیدوارانه و مکررا به زندان مراجعه کرده و آزادی پدر را از مسئولان زندان طلب می‌کرده است و تلاش خستگی‌ناپذیر او موجب جلب توجه رئیس زندان شاهرود و ایجاد انگیزه جهت تلاش مضاعف در اخذ رضایت اولیای دم می‌گردد.
در نتیجه از حدود 8 ماه پیش یک گروه کاری متشکل از کهربایی رئیس زندان شاهرود، یکی از خیرین شاهرودی به‌نام حاج آقا ابراهیمیان و نیز احدی از معتمدین بسطام با جدیت به پیگیری جهت جلب رضایت مشغول شدند.
اما با وجود بیش از 20 جلسه نشست با خانواده مقتول در مکانهای گوناگون و با حضور افراد مختلف، اولیای دم همچنان بر نظر خود مبنی بر اجرای حکم قصاص اصرار داشتند. تا اینکه سرانجام اجرای حکم توسط رییس دادگاه بسطام به زندان، سازمانهای ذیربط و خانواده مقتول اعلام و ابلاغ می‌گردد.
ولی خوشبختانه در کمتر از 24 ساعت مانده به اجرای حکم قصاص، گروه کاری مذکور ناامید نشده و پس از نشستی طولانی با خانواده اولیای دم، سرانجام با یاری خداوند متعال و در آستانه سالروز رحلت نبی مکرم اسلام پیامبر مهر و رحمت و در زمانی که بارش رحمت خداوند پس از مدتهای طولانی بصورت نزولات آسمانی برف شامل حال مردم شهرستان شاهرود شده بود، آخرین پیشنهاد رئیس زندان مبنی بر رضایت بر عدم اجرای حکم و پرداخت دیه، مورد موافقت اولیای دم قرار گرفت و اجرای حکم متوقف شد.
بنابراین خانواده اولیای دم شامل پدر، مادر و برادران مقتول در تصمیمی خداپسندانه و قابل تحسین، از حق قانونی و شرعی خود در اجرای قصاص نفس گذشتند و شادمانی و سایه پدر را به دختر نوجوان وی هدیه دادند

کد خبر 492866

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار