همانند 48 سال گذشته، امسال شوی محصولات الکترونیکی موسوم به CES در نوادا، لاس‌وگاس با حضور غول‌های فناوری برگزار می‌شود. ترند امسال خودروهای خودران و واقعیت مجازی/VR است.

 

به گزارش خبرآنلاین، چهارم و پنجم ژانویه(دوشنبه 14 دی 1394 و سه‌شنبه 15 دی 1394) اختصاص به رسانه‌ای کردن محصولات جدید توسط سازندگان برگزیده است و روزهای ششم الی نهم رسماً درب‌های نمایشگاه به روی علاقه‌مندان برای دیدن نوآوری‌های عرضه‌شده از سوی 3600 کمپانی در فضایی معادل 222 هزار مترمربع بازخواهد شد.

 

کمپانی فارادی، رقیب اصلی تسلا موتورز قرار است مدل مفهومی جدید از خودروی تمام برقی خود را رونمایی کند.

 

سامسونگ نیز دو لپ‌تاپ جدید 13.3 و 15 اینچ را در رقابت با مک بوک ایر اپل عرضه می‌کند. همچنین گفته می‌شود تبلت ویندوزی 12 اینچی سامسونگ نیز رونمایی می‌شود.{تأیید نشده}

 

کمپانی آلمانی بی ام و نیز فناوری جدید خود موسوم به AirTouch به‌عنوان زشت گَرد تعاملی در خودروهای خود را معرفی می‌کند.

 

تویوتا نیز خودروی خودران مجهز به سیستم نقشه یاب جدید و جی‌پی‌اس را نمایش می‌دهد. اطلاعات دریافتی اسکن سه‌بعدی شده و در تعامل مستقیم با دیتاسنتر تویوتا، خودرو را هدایت می‌کند.

 

ال جی نیز با سیستم‌عامل جدید webOS 3.0 روی تلویزیون گامی بزرگ به جلو برداشته است که جزییات آن در نمایشگاه 2016 در کنار انواع جدید تلویزیون‌های هوشمند بیان خواهد شد. البته امسال خبری از رونمایی گوشی خمیده ال جی نخواهد بود، چراکه خط تولید آن کنار گذاشته‌شده است و اغلب گوشی‌های جدید را باید در کنفرانس جهانی موبایل بارسلونا/MWC مشاهده کنیم.

 

غدغن کردن هر نوع هاوربرد و اسکیت برد در نمایشگاه 2016 لاس‌وگاس برای علاقه‌مندان این محصول ناامیدکننده شده است. مقامات به دلایل مطرح‌شده فقط به کاربران اجازه می‌دهند تا از این وسایل در حیات هتل‌ها استفاده کنند اما در محدوده نمایشگاه غیرقانونی خواهد بود!

 

 

مرسدس بنز نیز ششم ژانویه در کنفرانسی اختصاصی پیشرفت‌های خود درزمینهٔ خودروهای خودران را به رخ رقبا می‌کشد.

 

کمپانی Dell نیز از تازه‌ترین محصول تبلت- لپ‌تاپ خود به‌عنوان رقیب سرفیس بوک مایکروسافت رونمایی می‌کند. XPS مدل 2016 نیز نمایش داده می‌شود.

 

 

کمپانی چندملیتی Hisense نقشه‌های جدید خود در بخش تلویزیون‌های هوشمند ، ULED و 4K را معرفی می‌کند.

 

کمپانی انویدیا نیز وارد عرصه خودروهای خودران شده و جدیدترین محصولات خود را در CES2016 معرفی می‌کند.

 

هوآوی نیز قرار است گوشی‌ها و سایر ابزارهای پوشیدنی را در نمایشگاه رونمایی کند.

 

سونی نیز تلویزیون‌ها، تبلت، ساعت هوشمند، موبایل و ... را به نمایش بگذارد.آیا شاهد رونمایی از اکسپریا زد 6 خواهیم بود.

 

یوتیوب و نتفلیکس نیز از برنامه‌های آتی خود صحبت خواهند کرد.

 

اما ترند امسال نمایشگاه خودروهای خودران و واقعیت مجازی/VR خواهد بود.

کنفرانس های خبری تایید شده نیز به شرح زیر است:

 

  • Faraday Future press reveal: Monday, January 4, 7:30pm PT/10:30pm ET/3:30am GMT Tuesday
  • Nvidia press conference: Monday, January 4, 8pm PT/11pm ET/4am GMT Tuesday
  • Fitbit press conference: Tuesday, January 5, 7:30am PT/10:30am PT/3:30pm GMT
  • LG press conference: Tuesday, January 5, 8am PT/11am ET/4pm GMT
  • Huawei press conference: Tuesday, January 5, 10am PT/1pm ET/6pm GMT
  • Panasonic press conference: Tuesday, January 5, 10am PT/1pm ET/6pm GMT
  • TCL press conference: Tuesday, January 5, 11am PT/2pm ET/7pm GMT
  • Qualcomm press conference: Tuesday, January 5, 12pm PT/3pm ET/8pm GMT
  • Toyota press conference: Tuesday, January 5, 1pm PT/4pm ET/9pm GMT
  • Asus press conference: Tuesday, January 5, 1pm PT/4pm ET/9pm GMT
  • Hisense press conference: Tuesday, January 5, 1pmPT/4pm ET/9pm GMT
  • Samsung press conference: Tuesday, January 5, 2pm PT/5pm ET/10pm GMT
  • ZTE press conference: Tuesday, January 5, 3pm PT/6pm ET/11pm GMT
  • Dish and Sling TV press conference: Tuesday, January 5, 3pm PT/6pm ET/11pm GMT
  • Kia press conference: Tuesday, January 5, 4pm PT/7pm ET/12am GMT Wednesday
  • Sony press conference: Tuesday, January 5, 5pm PT/8pm ET/1am GMT Wednesday
  • Intel keynote address with CEO Brian Krzanich: Tuesday, January 5, 6pm PT/9pm ET/2am GMT Wednesday
  • Netflix keynote address with CEO Reed Hastings: Wednesday, January 6, 8:30am PT/11:30am ET/4:30pm GMT
  • Dell press conference: Wednesday, January 6, 10:15am/1:15pm/6:15pm GMT
  • GM keynote address with CEO Mary Barra: Wednesday, January 6, 1pm PT/4pm ET/9pm GMT
  • Samsung keynote address with CMO Dr. WP Hong: Thursday, January 7, 9am PT/12pm ET/5pm GMT
  • YouTube keynote address with CBO Robert Kyncl: Thursday, January 7, 4:30pm PT/7:30pm ET/12:30am GMT Friday

 

 

 

5656

 

 

کد خبر 494587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۱۱
    19 2
    ممنون از پوشش خبری که هر سال انجام می دهید.