رییس جدید هیات کشتی لرستان انتخاب شد

در پایان مجمع انتخاباتی، رئیس هیات کشتی لرستان انتخاب شد

صبح امروز یک‌شنبه 13 دی‌ماه، مجمع انتخابات هیات کشتی لرستان با اعلام آمادگی 8 کاندیدا، با حضور "حمید بنی تمیم " دبیر فدراسیون کشتی، "علی‌یاور عزیزپورفرد" مدیر کل ورزش و جوانان لرستان و اعضای مجمع در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان برگزار گردید.
در پایان مجمع انتخاباتی هیئت کشتی لرستان "وحید والی زاده مرادی" با کسب 11 رای به عنوان رئیس انتخاب شد.
در دور اول انتخابات وحید والی زاده مرادی 7 رای، عبداله عزیزپور 6 رای و مهرداد علی پناه 3 رای از مجموع 16 رای را کسب کردند و ایراج مرادی فرد و حمید دریکوندی نیز بدون رای بودند. رای گیری به مرحله دوم افتاد که در مرحله دوم وحید والی زاده مرادی با کسب 11 رأی از مجموع 16 رأی مأخوذه به مدت 4 سال به عنوان رئیس هیئت کشتی استان انتخاب و معرفی شد‌؛ وحید والی زاده مرادی از کشتی گیران باسابقه استان می‌باشد.
در این مجمع عبدالله عزیزپور، مهرداد علی‌پناه، علی سبزواری نژاد، ایرج مرادی فرد، وحید والی‌زاده‌مرادی، سیروس کشوری، حمید دریکوندی و احد کرمی 8 کاندیدایی بودند که در انتخابات ریاست هیئت کشتی استان لرستان حضور داشتند.
جهانبخش میرزاده یکی از کاندیداهای ثبت نامی بود که یک هفته قبل از برگزاری مجمع انصراف داد؛ همچنین علی سبزواری نژاد، احد کرمی، سیروس کشوری نیز در حین برگزاری مجمع انصراف خود را کتبی و شفاهی اعلام کردند.
لازم به ذکر است، پیش از این عبدالله عزیزپور از آذر 1389 به مدت 4 سال رئیس هیئت کشتی استان بود که بر اساس نظر فدراسیون بعد از پایان 4 سال دوره ریاست‌، از یک سال قبل تا کنون نیز سرپرستی این هیئت را بر عهده داشت.

کد خبر 495420

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =