به گزارش خبرآنلاین، حسین دلشب ضمن حمایت از کمپین چالش دمای ۱۸ درجه، از مردم استان بوشهر خواست با کاهش دمای محل کار و اتاق خود، بهعنوان یک وظیفه شهروندی و یک نیاز برای ادامه زندگی، در حفظ محیط زیست و کاهش آلودگی هوای استان تلاش کنند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: مبارزه با آلودگی هوا و تلاش برای حفظ و سلامتی پایدار محیط زیست را امری ضروری و مهم دانسته و از پیام و به نوعی هشدار بسیار مهم خانم ابتکار استقبال میکنیم.
دلشب بیان کرد: رئیس سازمان محیط زیست در یک اقدام خلاقانه و تحسین برانگیز، برای مبارزه با آلودگی هوای تهران، مردم را به چالش دمای ۱۸ درجه دعوت کرد و از همه دوستان و شهروندان خواست در صورت امکان در منازل و محل کار با تنظیم دما به تقابل با آلودگی هوا و گرمایش زمین بروند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر تشریح کرد: اینجانب نیز به اتفاق معاونین و کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، تلاشمان این است که در محیط کار و منزل درجه دما را مناسب سازی و به ۱۸ درجه کاهش دهیم.
وی به نوشته روابط عمومی این اداره گفت: تلاش کردیم ضمن انجام معاینه فنی موتورخانهها، دمای اتاقها، فضاهای بسته ساختمان اداره کل و ساختمانهای تابعه حفاظت محیط زیست در استان بوشهر، در ساعتهای کاری از ۲۱ درجه، همچنین راهروها و فضاهای سرپوشیده از ۱۸ درجه سانتی گراد بیشتر نبوده و از روشن بودن دستگاه های گرمایشی و مصرف کننده سوخت در روزهای تعطیل خودداری شود.
نظر شما