انتشار خبر احضار سفیر ایران در ترکیه در رسانه‌ها اینگونه القا کرد که ترکیه نیز به جمع هواداران سعودی پیوسته است، در حالیکه داستان چیز دیگری است.

زهرا خدایی: انتشار خبر احضار سفیر ایران در ترکیه در رسانه‌ها اینگونه القا کرد که ترکیه نیز به جمع هواداران سعودی پیوسته است، در حالیکه داستان چیز دیگری است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ شبکه العربیه ساعاتی پیش ادعا کرد که ترکیه سفیر ایران را بخاطر بحران میان ریاض و تهران احضار نموده است. هدف از این خبر کوتاه این بود که این پیام به مخاطبین القاء شود که ترکیه نیز به جمع حامیان سعودی در زمینه اعتراض دیپلماتیک به ایران پیوسته است.

در حالیکه واقعیت این است که خبر احضار، دروغ بوده و سفیر ایران در ترکیه به درخواست خود و جهت تشریح مواضع ایران و آخرین تحولات جاری در این خصوص از وزارت خارجه ترکیه درخواست ملاقات کرده است.

در واقع نکته مهم این است که وب سایت العربیه مسئولیت اصلی ایجاد جنگ روانی علیه ایران و متحد کردن بلوک سعودی در منطقه را بر عهده گرفته است و متاسفانه در داخل نیز خواسته و ناخواسته برخی رسانه ها به جهت اینکه اولا از پوشش خبری عقب نمانند و ثانیاً به دلایل سیاسی ـ داخلی سیاست خارجه دولتی را که منتقد آن هستند تحت فشار بگذارند با آن همسو می شوند.

از این رو به نظر عاقلانه می رسد که در خصوص اخباری که العربیه منتشر می کند با تامل بیشتری عمل شود و از هیجان و شتابزدگی فاصله گرفته شود.

در خصوص ترکیه باید گفت این یک حقیقت است که برخی سیاست های این کشور با سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همسو نیست اما اینکه با دست خودمان این دولت را در جرگه حامیان رژیم سعودی در بیاوریم همان چیزی است که دشمنان منطقه ای و حتی بین المللی این نظام از آن خوشنود می شوند.

همانگونه که کارشناسان، تحلیلگران و دلسوزان نظام در این ایام بارها متذکر شده اند، هرگونه دمیدن در اختلاف میان ایران و همسایگانش خواسته اصلی و آرزوی دیرینه رژیم صهیونیستی است و متاسفانه برخی از رسانه های داخلی بدون در نظر گرفتن این موضوع در بازنشر و ارائه تصویر مورد نظر از سوی رسانه های منتسب به سعودی پیشتاز می شوند.

5252

کد خبر 497004

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین