پس از ماهها رکود و افت تعداد و قیمت سهام در بورس اوراق بهادار صبح امروز امید به تالار شیشه ای بازگشت و سرمایه گذاران با تاثیر از اخبار سفر وزیر امور خارجه کشور به وین واکنش های مثبتی نشان دادند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین مدتها بود که تالار شیشه ای با رنگ و بوی احتیاط، واکنش خاصی به خبرهای مثبت نشان نمی داد.

اما امروز با انتشار اخبار مربوط به گزارش های آژانس انرژی اتمی و سفر وزیر امور خارجه کشور به وین، جهت دیدار با فدریکا موگرینی و اجرای برجام، بالاخره سهامداران با روی خوش به خیابان حافظ آمدند و پس از ماهها رشد 1000 واحدی شاخص را در تالارهای بورس اوراق بهادار رقم زدند.

بر اساس گزارش های تابلوهای بورس، گروه بانک و خودرویی ها امروز از شانس بیشتری برخوردار بودند.

بانک های ملت، صادرات و تجارت در گروه بانکی ها بیشترین تعداد معاملات را ثبت کرده اند.

گفتنی است در گروه خودرویی ها نیز سهام ایران خودرو دیزل ، ایران خودرو و پارس خودرو از استقبال بیشتر سهامداران برخوردار شد.

 

پس از ماهها کندی حرکت و در جا زدن شاخص کل، با جو روانی حاکم بر تالار شیشه ای، این شاخص امروز در دو ساعت ابتدای معاملات بیش از 1000 واحد رشد کرده و به سطح 64567 هزار واحدی رسید.

 

 

 

22335

کد خبر 499666

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیر تبریز اوغلی IR ۰۷:۲۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    6 5
    خخخخخخخخخخخ
  • بی نام A1 ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    19 0
    حمله به سوی بورس
  • بی نام A1 ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    6 18
    بورس ایران غیر واقعی ترین بورس دنیاست . من چه اونزمانی که پایین می اومد میگفتم چه زمانی که بالا میره ما بورس حبابی نمیخواهیم شاخص اصلی بورس 20هزار واجده نه 64هزار
  • علي IR ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    3 1
    تحليل تون ناقص است ...بيشترين تاثير روي شاخص به خاطر گروه پتروشيمي ها بود و نه فقط به خاطر برجام ..بلكه به خاطر اعلام ايين نامه جديد دولت در خصوص نرخ خوراك گاز پتروشيمي ها بود
  • مدیر مالی IR ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    3 2
    حرکات احساسی و رشد ها و سقوط های ناگهانی به خاطر دانش کم اکثریت فعالان بازار سرمایه است.
  • بی نام IR ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    6 0
    به عقیده بنده به کار بردن لفظ حاکمیت جو روانی اصلا صحیح نیست زیرا: وقتی اقتصاد بیمار باشد ، طبیعی است صاحبان پول های سرگردان وقتیکه محل امن و مناسبی جهت حفظ ارزش ثروت خود پیدا نکنند به بازار احتکار مسکن ، ارز و یا طلا هجوم میبرند اما به محض اینکه کور سوئی در اقتصاد کشور گشوده شود با توجه به احتمال صعود ارزش پول ملی ، پولها به سمت سرمایه گذاری در کارخانه ، تولید و بورس سرازیر خواهد شد که البته تنها جائی هم که پول های سرگردان گاهی مثبت واقع میشوند همین جا است زیرا در یک اقتصاد سالم قرار نیست سرمایه یا پول قرار همیشه سود کند لذا در بورس امکان ضرر نیز هست.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین