رئیس مجلس از رئیس جمهور، وزیر خارجه و اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای برای اجرای برجام و تلاش برای حل موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها تشکر کرد.

به گزارش خبرآنلاين، علی لاریجانی پس از ورود رئيس جمهور به مجلس به منظور ارائه لوايح برنامه ششم و بودجه 95، به او و اعضای هیات دولت که همراهيش مي‌کردند خيرمقدم گفت و افزود: امروز روز بسیار فرخنده‌ای است که تجلی اراده ملت است. موضوع هسته‌ای به نتیجه رسید و تحریم‌ها برداشته شد. شب گذشته شاهد این بودیم که آخرین گام برای برداشته شدن تحریم‌ها انجام شد و این اهمیت استقامت ملت را نشان می‌دهد که در این راه با پایداری و استقامت اراده خود را محقق کردند.

رئیس مجلس با تقدير از تلاش‌هایی که انجام شده و پایبندی ملت ، ادامه داد: در طول 12 سال گذشته که ماجراهای مختلفی در این زمینه وجود داشت مقام معظم رهبری با راهنمایی خود هم در ایجاد فناوری هسته‌ای هم نقش اول در تثبیت موقف ایران و همچنین نقش ارزشمندی در حل این مساله در دوران اخیر داشتند.

لاریجانی با بیان اینکه هدایت‌های رهبری در طول سال‌های گذشته راهگشا بوده، اضافه کرد: از مقام معظم رهبری که در ادوار مختلف موثر بودند سپاسگزاریم و آرزومندیم با انجام این اقدام فضای تلاش برای رونق در کشور فراهم شود و دوره‌ی جدیدی برای ایران رقم بخورد.

2727

 

 

کد خبر 500050

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    1 0
    لغو برجام از دست آوردهای بزرگ دولت تدبیر و امید است و نقطه عطفی برای ملت ، سیاست خارجی ، اقتصاد و ... است .دست مریزاد به همه تیم مذاکره کننده و دست اندرکاران، اما یادمان نرود که تمام این زحمات با سیاست های درست آقای لاریجانی در چالش بزرگی که دلواپسان ایجاد کردند تکمیل گردید . خدا قوت پهلوانان

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین