ایسنا نوشت: منابع موثق در استان حسکه سوریه می‌گویند که دو هلیکوپتر آمریکایی در فرودگاه زراعی رمیلان فرود آمده و این فرودگاه برای استفاده نیروهای آمریکایی تقریبا آماده شده است.

به گزارش پایگاه ارم نیوز، به گفته منابع و فعالان سوری نیروهای آمریکایی از چند هفته پیش در حال گسترش باند فرودگاه حومه شهر رمیلان در شمال شرقی حسکه هستند و در حال حاضر بالگردهای آمریکایی در اقدامی که در نوع خود نخستین اقدام به حساب می‌آید استفاده از این فرودگاه را آغاز کرده‌اند.

دیده بان حقوق بشر سوریه نیز اعلام کرد که فرودگاه رمیلان برای استفاده بالگردهای آمریکایی تقریبا آماده شده است.

به گفته منابع میدانی قرار است هواپیماهای آمریکایی از این فرودگاه که پیش از آغاز بحران سوریه برای سمپاشی مزارع با استفاده از هواپیماهای کوچک استفاده می‌شد، برای بمباران کردن مواضع داعش به پرواز درآیند و مقر مشاوران نظامی آمریکایی باشد که از چند هفته پیش وارد سوریه شده‌اند.

این فرودگاه که به ابوحجر نیز معروف است در جنوب شرق شهر نفت خیز رمیلان قرار دارد که بزرگترین میدان نفتی در سوریه در آنجا قرار دارد. شهر رمیلان در کنترل نیروهای کرد همپیمان آمریکاست که با دولت سوریه نیز ارتباط گسترده‌ای دارند.

استان حسکه به طور مشترک توسط نظام سوریه و کردها اداره می‌شود.

26149

کد خبر 501475

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین