مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

بسیج نوشت ، مسئول بسیج رسانه استان بصیرت افزایی را راه مقابله با نفوذ دشمن دانست.

عیسی حیدری  اظهار کرد: با توجه به گستره‌ی نفوذ بسیج در همه‌ی اقشار جامعه و آحاد آن، وظیفه دارد از آرمان‌های انقلاب و امام خمینی (ره) و منویات مقام عظمای ولایت پاسداری نماید لذا لازم است بصیرت افزایی و ارتقاء سطح آگاهی فرهنگی اجتماعی آحاد جامعه و بسیجیان را بالا ببرد و جامعه را از ترفندهای دشمنان آگاه نماید و در جامعه مصونیت بخشی ایجاد نماید .

وی تصریح کرد: بسیج همانطور که امام خامنه‌ای (مدظله العالی) فرموده اند، بسیجیان باید صدای فرمانده‌شان را در شب تاریک بشنود و صدای فرمانده رابه گوش آحاد جامعه برسانند و از تهدیدات و آسیب‌هایی که برای جامعه متصور است آگاه نماید.

مسئول بسیج رسانه استان خاطرنشان کرد: در واقع جامعه را نسبت به تهدیدات و آسیب‌هایی که از طرف دشمنان داخلی و خارجی برای نظام و مملکت در حال انجام است مصونیت ببخشد و توطئه‌ی دشمنان را نقش بر آب کند و مانع رسیدن دشمن به اهداف تعیین شده خود باشد و این مهم با تنویر افکار عمومی و روشن نمودن اذهان محقق خواهد شد.

حیدری بسیج را به عنوان یک پدیده‌ی ابتکاری موثر دانست و بیان کرد: چنانچه در جامعه‌ی اسلامی ایران بسیج شکل نگرفته بود خاکریز دفاعی برای جلوگیری از نفوذ دشمن ایجاد نشده بود که بسیج مانند یک خاکریز مستحکم در برابر توطئه‌ها عمل می‌کند و از هر کجا و هر نقطه‌ای که دشمن بخواهد به مملکت و نظام آسیب برساند سریع و به موقع وارد عمل شده و در مابل دشمن صف آرایی می‌کند چه در موارد فرهنگی ،سیاسی، اقتصادی ،اجتماعی و ... و مانع از دست رفتن دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی و آرمان های نظام جمهوری اسلامی می‌شود.

وی با بیان اینکه دشمنان در صدد هستند نظام اسلامی را به یک نظام بی‌اثر در جهان تبدیل نمایند گفت: دشمنان درصدد هستند نظامم اسلامی را از مقابله با استکبار جهانی باز دارند چرا که استکبار می‌خواهد نفوذ خود را در ممالک اسلامی گسترش داده و اموال و دارایی آن‌ها را به تاراج برده و کسی جلودار آن‌ها نباشد.
مسئول بسیج رسانه استان افزود: دشمنان چون سابقه‌ی این کار را در نظام شاهنشاهی در کشور ما داشته‌اند همانگونه که در سایر کشور‌های اسلامی منطقه بر انجام این کار مبادرت می‌کنند و با پول و امکانات کشور های مسلمان باعث کشته شدن ،آوارگی و فقر خود ملت‌های مسلمان می‌شوند.

 

کد خبر 502162

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار