به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد شهرکرد، این مقاله حاصل نتایج تحقیقات کاربردی و کارگروهی مهدی ترکی هرچگانی (دانشجوی دکتری بیوسیستمهای دانشگاه دولتی شهرکرد)، دکتر داوود قنبریان (دانشیار دانشگاه شهرکرد) و دکتر مرتضی صادقی (استاد دانشگاه صنعتی اصفهان) است.
به گفته دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی نویسنده، این مقاله به موضوع مقایسه و اثر روشهای سنتی و نوین، به ویژه روش خشککردن مایکروویو بر خصوصیات کمی و کیفی ترکیبات موثره در گیاهان دارویی و معطر پرداخته است. در نهایت روشهای نوین خشککردن مایکروویو علاوه بر حفظ کیفیت و کمیت مواد موثره گیاهان دارویی به ویژه اسانس و ترکیبات معطر، میتواند کارایی مصرف انرژی را افزایش دهند.
نظر شما