22 بهمن ماه سال ۱۳۵۷ روز ورود تاریخی امام راحل به کشور بعد از ۱۵سال تبعید یک روز تاریخی در کشور ما محسوب می شود و این بازگشت مقدمه ای برای حرکت بی سابقه مردم و به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی بود.

به گزارش خبرگزاری  خبرانلاین به نقل از روابط عمومی استانداری متن كامل پيام قاسم سليماني دشتكي به شرح ذيل است:

انقلابي كه ارزش هاي نو را به جوامع بشري عرضه كرد و چنان كه امام خميني (ره) در كلام گوهرباري فرمودند: "اين انقلاب بايد به خارج از مرزهاي جغرافيايي ايران صادر شود". انقلابي كه به واسطه كوشش ها و ايستادگي مردم شريف ايران و با نثار خون شهيدان هميشه سرافراز تاريخ، جلوه اي زيبا از قدرت و عظمت حضرت حق و صلابت و كرامت انسان ها را به نمايش گذاشت و با تكيه بر آموزه هاي دين مبين اسلام و مشاركت آگاهانه مردم، ارزش هايي نو و انساني را به جوامع بشري عرضه كرد.

بي ترديد اگر امروز مشاهده مي كنيم كه در اقصي نقاط جهان، آزاديخواهان در مقابل استكبار و ايادي آنان قد برافراشته و نداي عدالت خواهي و آزادي طلبي سر مي دهند، به تأسي از اهداف بلند و آرماني امام راحل انجام مي گيرد، اهداف بلندي كه در منويات و تدابير داهيانه خلف صالح آن قائد راحل عظيم الشأن، يعني رهبر حكيم و فرزانه انقلاب اسلامي، حضرت آيت الله العظمي خامنه اي (مدظله العالي)، تجلي يافته است.

اينك در سي و هفتمين سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي در سال "دولت و ملت، همدلي و هم‌زباني" ضمن آرزوي علو درجات براي روح پرفتوح معمار كبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (ره)، مردم عزيز استان چهارمحال و بختياري را به حضور پرشكوه در مراسم سالگشت انقلاب اسلامي و تجديد ميثاق با آرمان هاي بزرگ انقلاب و به خصوص راهپيمايي عمومي ۲۲ بهمن دعوت كرده، عزت و سربلندي ايران عزيز تحت هدايت رهبر معظم انقلاب و توفيق روزافزون دولت تدبير و اميد را در خدمت به ملت شريف ايران، از خداوند منان مسئلت مي كنم.

 

کد خبر 505468

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار