به گزارش خبرآنلاین کهگیلویه وبویر احمد ،این کتاب خاطرات آزاده جانباز فتاح محمدی از حدود 100 ماه اسارت در اردوگاه های موصل و الانبار است.
کتاب خاطرات فتاح روایت سرگذشت نوجوان 14 ساله ای است که پس از سه ماه حضور در جبهه های جنگ اسیر می شود.
محمدی درباره کتابش می گوید: خاطرات اسارت شامل دو بخش است . بخشی از آن قابل روایت هستند و برخی از این خاطرات را نمی توان روایت کرد.
وی اضافه می کند:بخش های غیر قابل روایت یا آنقدر برای مردم غیر قابل باور هستند که هضم آن برایشان سخت است یا اتفاقاتی که رخ داده که به لحاظ عرفی و اخلاقی سخیف هستند.
محمدی دوران اسارت را دانشگاهی می داند که هر کس به نسبت انگیزه و توان از آن بهره برده است و می افزاید:در اسارت ما دولت مقتدر و مخفی با محوریت روحانیت،و با تمامی ارکان تشکیل دادیم و هرکس در حکومت نقش و مسوولیتی داشت.
کتاب خاطرات فتاح در چاپ اول با تیراژ 2500 نسخه و توسط انتشارات سوره مهر منتشر شد و در دو روز اول نمایشگاه استانی با استقبال گسترده بازدید کنندگان روبرو شده است.
علاقه مندان می توانند این کتاب را در غرفه سوره مهر در نمایشگاه کتاب که تا تاریخ 18 بهمن ماه در مصلی شهر یاسوج برگزار است تهیه کنند.
نمایشگاه از ساعت 9 تا 12 و بعد از ظهرها نیز از ساعت 15 تا 19 برای بازدید و خرید دایر است.
کتاب خاطرات فتاح به عنوان دومین کتاب ملی خاطرات رزمندگان استان منتشر و برای نخستین بار در نمایشگاه بزرگ کتاب عرضه شد.
کد خبر 506146
نظر شما