در شهرستان دنا بالغ بر 12 پروژه در دهه فجر و اعتباری بالغ بر 3 میلیارد و 500 میلیون تومان به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش خبر آنلاین ،مدیر عامل شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد در حاشیه افتتاحیه پروژه های این شرکت در دهه مبارکه فجر از بهره برداری بیش از 12 پروژه شرکت برق استان در شهرستان دنا  خبر داد.
داوود راهزادی گفت: در شهرستان دنا بالغ بر 12 پروژه در دهه فجر و اعتباری بالغ بر 3 میلیارد و 500 میلیون تومان به بهره برداری خواهد رسید.
راهزادی  با بیان اینکه بیشتر این پروژه ها  مربوط به بازسازی شبکه ها است اظهار داشت: روستای های زیادی در این شهرستان وجوذ دارد که شبکه های برق رسانی آنان به دلیل فرسوده شدن نیاز به بازسازی دارند  و برای استان در زمینه های بازسازی شبکه ها ،جلوگیری از هدر رفت انرژی و کاهش تلفات مبلغ 87 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
  مدیر عامل شرکت برق استان کهگیلویه و بویراحمد  در ارتباط با پروژه های شهرستان دنا گفت :ساماندهی روشنایی ورودی شهر سی سخت، اصلاح شبکه برق روستاهای بهرام بیگی،درب کلات،گندی خوری و تقویت شبکه برق شهر سی سخت از مهمترین طرح های بهره برداری شده است.
 داوود راهزادی با بیان اینکه با بهره برداری از این پروژه ها زمینه خدمت رسانی فرام می شود گفت :تلفات برق در شهرستان دنا که سال گذشته 30 در صد بود امسال به 12درصد کاهش یافته است.

کد خبر 506177

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار