ارتقای سطح کیفی تعلیم و تربیت در مدارس استان بوشهر ضروری است

معاون سیاسی استاندار بوشهر با تاکید بر لزوم ارتقای سطح کیفی تعلیم و تربیت در مدارس استان گفت: برنامه‌ریزی خوبی برای این مهم شده و همچنین با ابتکار استاندار بوشهر، در راستای تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان برای کنکور سراسری اقدامات مناسب و ارزشمندی صورت گرفته است.

به گزارش خبرآنلاین، فتح‌الله حقیقی صبح امروز در حاشیه‌ برنامه‌های دهه فجر در تنگستان اظهار داشت: امسال در دهه فجر انقلاب اسلامی، تعداد 522 پروژه عمرانی با اعتباری بیش از 483 میلیارد تومان در شهرها و روستاهای مختلف استان در شهرستان‌های 10 گانه به بهره‌برداری می‌رسد که در بخش تعداد پروژه‌ها نسبت به سال گذشته 45 درصد رشد و در بخش ارزش ریالی شاهد رشد 126 درصدی هستیم که نبست به سال گذشته و دیگر سال‌ها بی‌نظیر است.

معاون سیاسی استاندار بوشهر با تاکید بر لزوم ارتقای سطح کیفی تعلیم و تربیت در مدارس استان گفت: برنامه‌ریزی خوبی برای این مهم شده و همچنین با ابتکار استاندار بوشهر، در راستای تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان برای کنکور سراسری اقدامات مناسب و ارزشمندی صورت گرفته است.

حقیقی بیان کرد: اجرای طرح‌های امید اجتماعی و همچنین اجرای بوستان‌های امید و اجرای طرح‌های ورزشی در روستاها نیز با شتاب بسیار خوبی در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در ایام‌الله دهه فجر تمام زمین‌های مینی فوتبال روستایی در استان بوشهر راه‌اندازی می‌شود بیان کرد: در مجموع در یک‌سال گذشته 243 زمین مینی‌فوتبال در روستاهای بالای 500 و یک‌هزار نفر و شهرهای استان بوشهر راه‌اندازی شده که سرانه فضای ورزشی از 68 صدم مترمربع به 1.14 مترمربع افزایش می‌یابد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر یادآور شد: ملت ایران امسال در آستانه دهه فجر با رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب، تدبیر رئیس جمهوری و ایستادگی مردمی سلحشور موفقیت بزرگی در عرصه بین‌المللی کسب کرد.

وی بیان کرد: اگر امروز ایران در دنیا چهره‌ای محترم دارد و در معادلات بین‌المللی قابل حذف نیست عمده دلیل عنایت خداوند، راهبری مقام معظم رهبری، تدبیر دولت، ایستادگی ملت و برخورداری از قدرت دیپلماسی شجاع و معتدل است.وی با اشاره به اینکه استان بوشهر در حوزه امور بانوان نسبت به گذشته اقدامات قابل توجهی انجام داده است، افزود: امروز حضور و مشارکت بانوان در جامعه و ارکان مدیریتی استان شیب قابل قبولی پیدا کرده است به گونه ای که در حال حاضر 5 نفر از مدیران کل استان از بانوان هستند و همچنین 23 نفر از بانوان ما در بخش های معاون مدیران کل، بخشدار، روسای دانشگاه ها و معاونین آموزشی دانشگاهی و مشاورین فعالیت دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر به مشارکت اجتماعی بانوان استان اشاره کرد و افزود: همچنین تعداد تشکل های غیر دولتی استان بوشهر تا سال گذشته تنها 16 تشکل بوده که اکنون به 96 تشکل افزایش یافته و تمام روندهای سخت گیری آن رفع شده است و در بین تشکل ها سهم و مشارکت بانوان بسیار بالا بوده و نقش بسزایی در فعالیت های اجتماعی دارند.

وی یادآور شد: امسال برای اولین بار در استان بوشهر المپیاد ورزشی ویژه بانوان در قالب 11 رشته ورزشی با حضور یک هزار 200 نفر از دختران جوان سراسر استان در حال برگزاری است.

وی اظهار کرد: استخر سرپوشیده کوثر که چندین سال است مخروبه شده بود که اکنون روند تکمیل آن روبه اتمام است و با بهترین کیفیت در دست ساخت بوده و به زودی بازگشایی و در اختیار بانوان قرار خواهد گرفت.

در پایان با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر، مدیر کل امور بانوان استاندار، فرماندار تنگستان و امام جمعه اهرم از بانوان فرهیخته شهرستان تنگستان تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 506369

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار