لحظه ای که صالحی از رئیس جمهور نشان لیاقت دریافت کرد

رئیس سازمان انرژی اتمی امروز در همایش برجام ، نشانهای درجه یک لیاقت و درجه سه خدمت و نیز لوح زرین سپاس دریاف کرد.


 

 

 




به گزارش خبرآنلاین ، علی اکبر صالحی پس از دریافت نشان ملی خود افزود: مایه بسی مباهات است که به عنوان خدمتگزاران کوچک میهن عزیز اسلامی در مراسم تقدیر از تلاشگران و فعالان جبهه دیپلماسی هسته ای حضور یافته ایم.

وی افزود: طی چند روز گذشته با خود می اندیشیدیم که براستی چه کسانی شایسته تقدیر و قدردانی هستند.

صالحی تصریح کرد: بر این باور هستیم که مراسم امروز آیین قدردانی و تقدیر از ملت بزرگ ایران است که با پایمردی و استقامت ستودنی خویش ، خدمتگزاران و خادمان خود را در کسب حداکثری منافع ملی در این کارزار دیپلماتیک یاری رساندند.

وی ادامه داد: مراسم امروز در حقیقت آیین قدردانی از رهبر فرزانه انقلاب است که با درایت و هوشمندی مثال زدنی خویش مسیر را برای حرکت عزتمندانه ما در این راه پرفراز و نشیب هموار کردند.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: مراسم امروز را باید آیین قدردانی از دولت خدمتگزار و ریاست محترم جمهوری بدانیم که ایشان با ره توشه ای از تجارب و اندوخته سالیان متمادی در صحنه سیاست و در عرصه روابط بین الملل تدابیر خردمندانه و شجاعانه ای اتخاذ کردند.

وی افزود: مراسم امروز آیین قدردانی از همدلی و همراهی قوای سه گانه در پیشبرد اهداف نظام اسلامی در حوزه سیاست خارجی است و ما برخود فرض می دانیم تا به نقش آفرینی ریاست محترم مجلس شورای اسلامی اشاره  و از تلاشهای ایشان قدردانی کنیم .

صالحی گفت: بالاتر از همه باید متذکر شد که عبور پیروزمندانه از این گذرگاه بیش از پیش به یمن الطاف الهی و به برکت خون پاک شهدای گرانقدر انقلاب و شهدای والامقام صنعت هسته ای میسر شد.

وی ادامه داد: امروز ملت بزرگ و تمدن ساز ایران با ره توشه ای بی بدیل و گرانبها از میراث عظیم فرهنگی و کارنامه درخشان در ارائه شیوه های کارآمد حکمرانی مبتنی بر ولایت فقیه و مدیریت کلان بار دیگر لیاقت ، توانمندی و ظرفیت بی پایان خود را جلوه گر ساخته است.

رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت: اکنون با قاطعیت و به روشنی می توان به این واقعیت اذعان کردکه ملت بزرگ ایران بر سکوی یک جهش بزرگ به سمت تعالی و پیشرفت قرار گرفته است .

وی افزود: خوشبختانه در جریان مذاکرات هسته ای زمینه ای فراهم شد تا ضمن رفع تحریم های ظالمانه و رفع موانع موجود در مسیر تعامل سازنده با جهان ، دستاوردها و زیرساختهای صنعت هسته ای به تمامی حفظ شود.

صالحی گفت: از این فرصت استفاده  و بار دیگر اعلام می کنیم که فعالیتهای ما در زمینه غنی سازی ، تحقیق و توسعه ، بهسازی و نوسازی راکتور آب سنگین اراک ، اکتشاف و استخراج و احداث نیروگاههای جدید ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: افزون بر این بر اساس برنامه ریزی انجام شده مقرر است تا خدمات و دستاوردهای این صنعت راهبردی در حجم وسیع در اختیار بخش صنعت و کشاورزی و سلامت قرار گیرد.

صالحی در پایان از تلاشهای محمد نهاوندیان سرپرست نهاد ریاست جمهوری و حسین فریدون دستیار ویژه رئیس جمهور به خاطر تلاش در عرصه مذاکرات هسته ای قدردانی کرد.

49310

کد خبر 507894

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    5 0
    چه موزیک بدی انتخاب شده بود برای لحظه اهدای مدالها...
  • بی نام A1 ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    8 1
    درود بر این دانشمند دوست داشتنی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین