به گزارش خبرآنلاین غلامرضا شربیانی، دبیر هیئت تیراندازی با کمان استان زنجان با بیان اینکه مسابقات قهرمانی کشور برای نخستین بار بود که در زنجان برگزار میشد، اظهار داشت: این مسابقات با همکاری شهرداری، سپاه منطقه زنجان و اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد.
وی با بیان اینکه 100 ورزشکار در این مسابقات شرکت کرده بودند، افزود: استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، مازندران، همدان، زنجان، قزوین، البرز، کرمانشاه، چهارمحال بختیاری و تهران در این مسابقات نماینده داشتند.
دبیر هیئت تیراندازی با کمان استان زنجان با اشاره به اینکه مسابقات در 18 متر داخل سالن برگزار شد، گفت: این رقابتها در دو گروه آقایان و بانوان و در بخشهای ریکرو و کامپوند برگزار شد.
وی ابراز کرد: در بخش ریکرو آقایان، بهرام تیمورزاده از آذربایجان غربی، مازیار سهرابی از کرمانشاه و علیرضا کاکاوند از قزوین به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند.
شربیانی خاطرنشان کرد: در ریکرو بانوان نیز سودابه صادقی از چهارمحال بختیاری، الهام فتحاللهزاده و مهسا سلمانی از آذربایجان شرقی به ترتیب در جایگاه اول تا سوم قرار گرفتند.
وی با اشاره به نتایج بخش کامپوند آقایان اظهار داشت: میلاد رشیدی از کرمانشاه در این بخش مقام نخست و محمد تمبرچی و یاسر سلمانی هر دو از تهران به ترتیب دوم و سوم شدند.
دبیر هیئت تیراندازی با کمان استان زنجان بیان کرد: در کامپوند بانوان نیز شیوا بختیاری از همدان، سعیده طاهری از زنجان و طناز نادرپور از آذربایجان شرقی به ترتیب به مقامهای اول تا سوم دست یافتند.
وی با اشاره به سطح بالای این مسابقات تصریح کرد: ورزشکاران حاضر در این مسابقات از بهترینهای تیراندازی با کمان کشور بودند.
نظر شما