سید مهدی طباطبایی: این آیت الله هاشمی است که به لیست ها ارزش می دهد نه لیست ها به او

انتخاب نوشت: «آیت الله هاشمی رفسنجانی، شخصیتی فراجناحی است. حضور وی در هر جایی می تواند به انقلاب و کشور کمک کند. از این رو است که وزن حضور آقای هاشمی بسیار بالا است.»

حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی طباطبایی با بیان این مطلب در مورد عدم وجود نام آیت الله هاشمی رفسنجانی در برخی لیست ها گفت: «در واقع این لیست ها هستند که از اشخاصی همچون آقای هاشمی رفسنجانی اعتبار کسب می کنند، نه ایشان از لیست ها. هر لیستی که نام آقای هاشمی رفسنجانی در آن باشد و اشخاص بزرگی همچون ایشان قطعا مورد اقبال مردم نیز قرار می گیرند.»

طباطبایی در مورد نحوه حمایت تشکل ها و لیست ها از اشخاص در انتخابات خبرگان توضیح داد: «به هر صورت در میان کسانی که برای انتخابات خبرگان آمده اند چهره های شاخصی وجود دارند که قطعا مردم به آن ها رای خواهند داد. در نتیجه هر لیستی باید جوری تنظیم شود که مورد استقبال مردم هم باشد.»

این عضو جامعه روحانیت مبارز در مورد انتخابات پیشروی خبرگان گفت: «جامعه روحانيت مبارز براي حضور ایت الله هاشمی برنامه ريزي کرده است. به عنوان یک شخصیت فراجناحی و مورد موثوق مردم و رهبری از آقای هاشمی حمایت می کنیم.»

طباطبایی در پایان در مورد اهمیت جایگاه آیت الله هاشمی در خبرگان گفت: «هاشمی یار دیرین امام و رهبری است که دغدغه همیشگی اش حفظ اسلام، انقلاب و کشور بوده است»

29220

کد خبر 509245

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    108 9
    هاشمی و عارف در تهران هر کدام 2 ملیون رای می آورند .
  • م IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    75 5
    سلام مردم از علما انتظار حسن برخورد با مسایل را دارند ای کاش همه علما و انیشمندان متنند آقای طباطبایی از یک دیگر به نیکی یاد کنند
  • بی نام A1 ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    16 0
    کاش آقای هاشمی یک لیست مثلا به نام روحانیون مستقل یا هر چیزی جدای از جامعه روحانیت مبارز یا جامعه مدرسین حوزه تهیه می کردند تا ما افراد با تفکرات همسوی ایشان را تشخیص می دادیم. من به لیست جامعه روحانیت مبارز رای نمی دهم.
  • محمد A1 ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    50 4
    فرمایش آقای طباطبا یی درمورد آقای هاشمی درست است همان گونه که وجود ایشان سبب اعتبار جامعه روحانیت مبارز است
  • بی نام A1 ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    46 1
    ممنون از سید بزرگوار که قدرت این دنیا شما را به طرف سخنان استبدادی سوق نداد
  • بی نام IR ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    0 5
    درود بر این حرف شما....

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین