محسن امیریوسفی، کارگردان دو فیلم سینمایی «آتشکار» و «خواب تلخ»، در متن بهاریه مجله «صنعت سینما» قلم خود را مناسب برای نوشتن زمستانه دانست تا نگارش بهاریه.

به گزارش خبرآنلاین، امیریوسفی که تاکنون موفق به اکران هیچ یک از فیلم​هایش نشده، در این متن نوشت: «فیلمساز​هایی مثل ما بیشتر به درد پاییزیه نویسی می​خوریم، نه بهاریه نویسی! ما پاییزیه نویس​های نیمه جوان، متخصص درک فرآیند پیر شدن و مرگ تدریجی هستیم. ما متخصص درک حس دونده​های استقامت هستیم. ما پیرمردهای جوانی هستیم که ناخودآگاه یاد گرفته​ایم در خشت خام آن چه را ببینیم که پیران سرخوشمان در آیینه دستشویی خانه​شان هم نمی​بینند.»

او در ادامه آورد: «تعدادی از ما هم، حتی فراتر از یک پاییزه نویس، می​توانیم زمستانه​نویس شویم و به مرحله درک انجماد روح و جسم و ذهن انسان برسیم. حکایت فیلمسازان زمستانه​نویس غریب​ترین حکایت سینمای ایران است. داستان جوانانی است که قرار بود یخ​های سینمای قدیمی و کهنه را بشکنند ولی همان یخ​ها به وقت شکستن هیولایی شدند که آن​ها را در کام گرفتند و آن​ها را به مجسمه​های یخی دیگری در این تالار افتخارات تکراری تبدیل کردند.»

متن کامل این بهاریه در شماره نوروزی نشریه «صنعت سینما» منتشر شده است.

کد خبر 50991

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • هادی IR ۲۰:۵۲ - ۱۳۸۹/۰۱/۰۶
    1 0
    من مطلب رو کامل خوندم فکر میکنم این دردناکترین بهاریه ای است که تا حالا کسی نوشته.اون هم از کارگردانی که به نظر من در کار طنز به شیوه ایرانی یک نابغه است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین