ایلنا نوشت: تعداد قابل توجهی از چهره های شاخص اصولگرا که در لیست ائتلاف اصولگرایان تهران برای دهمین دوره نمایندگی مجلس حضور ندارند تحت عنوان لیست های موازی یا به طور مستقل در کارزار انتخابات حاضر خواهند شد

حضور بیش از ۵۰ درصدی اعضای جبهه پایداری در ائتلاف اصولگرایان تهران، موجب شد چهره‌های معتدل‌تر اصولگرا از حضور در فهرست اصولگرایان باز بمانند؛ چهره‌هایی همچون کاظم جلالی، حسن غفوری‌فرد، مهدی هاشمی، حسین طلا، حسن سبحانی، حسن بیادی، حسین شیخ‌الاسلام و همچنین مهدی کوچک‌زاده از جمله اصولگرایانی بودند که از این فهرست ۳۰ نفره جا ماندند.

علیرغم امضای میثاق‌نامه‌ میان ۱۸۰ نفر از نامزدهای اصولگرای مجلس در حوزه انتخابیه تهران مبنی بر انصراف از حضور در انتخابات مجلس دهم، تعداد زیادی از کاندیداهای شاخص جا مانده از قطار ۳۰ نفره ائتلاف اصولگرایان انتقادهایی را بر روند انتخاب افراد ابراز کرده و به دنبال حضور در انتخابات تحت عناوین دیگری نظیر لیست‌های موازی یا به طور مستقلند.

وضعیت نامزدهای اصولگرا در حوزه تهران به شرح زیر است:

27214

کد خبر 510267

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    11 2
    مهدی کوچک زده و تعادل؟ چی می‌نویسید گاهی برای اینکه وضعیت مغشوش اصولگرایان رو توضیح بدهید
  • مجید A1 ۰۸:۱۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    20 3
    مگر اقای حداد نگفتند که وحدت حاصل گردید پس چی شد؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین