کیومرث فلاحی گفت: حدود دو هزار نفر از بازنشستگان کرمانشاهی برای دریافت تسهیلات دو میلیون تومانی بازنشستگی ثبتنام کردند.
وی پرداخت وام ضروری در قالب تسهیلات بانکی به بازنشستگان را یکی از سیاستها برای بهبود وضع معیشت بازنشستگان و رفاه حال این قشر عنوان کرد و افزود: تا پایان امسال از تعداد کل ثبتنامیها در کرمانشاه به حدود 400 نفر تسهیلات پرداخت میشود.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه در مورد نحوه پرداخت این تسهیلات به افراد تصریح کرد: این تسهیلات به صورت قرعهکشی به افراد و بازنشستگان تعلق میگیرد و این موضوع به کانون بازنشستگی سپرده شده است.
فلاحی با اشاره به اینکه تعداد کل بازنشستگان استان کرمانشاه 38 هزار نفر است در مورد میزان عیدی بازنشستگان و زمان پرداخت آن خاطرنشان کرد: تاکنون در مورد پرداخت عیدی دستورالعملی ابلاغ نشده است و احتمالاً همچون سنوات گذشته با حقوق اسفندماه پرداخت شود.
نظر شما