۰ نفر
۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲

تسنیم نوشت: نخست‌وزیر ترکیه اعلام کرد که این کشور اجازه نخواهد داد کنترل شهر اعزاز سوریه در اختیار گرو‌ه‌های کرد قرار گیرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه، احمد داوداوغلو، نخست‌وزیر ترکیه اعلام کرد که این کشور اجازه نخواهد داد کنترل شهر اعزاز سوریه در اختیار کردها قرار گیرد.

داوداوغلو امروز با اعلام این خبر تاکید کرد که کردها درصورت تلاش مجدد برای نزدیک شدن به این شهر با شدیدترین واکنش‌ها از سوی ترکیه مواجه خواهند شد.

وی در گفتگو با خبرنگاران در مسیر سفر به اوکراین اعلام کرد که درصورت عدم حملات خمپاره‌ای از سوی ترکیه طی روزهای گذشته کردها کنترل شهر اعزاز و تل رفعت را به دست می‌گرفتند.

داوداوغلو دراین باره گفت: یگان‌های مدافع خلق از اطراف اعزاز به خارج رانده شدند. درصورتی که بار دیگر قصد نزدیک شدن داشته باشند با سخت‌ترین واکنش مواجه خواهند شد. ما اجازه نمی‌دهیم اعزاز سقوط کند.

وی اعلام کرد که درصورت عدم عقب‌نشینی یگان‌های مدافع خلق از منطقه ترکیه پایگاه هوایی منغ را غیر قابل استفاده خواهد کرد.

پیش از این داود اوغلو نخست وزیر ترکیه کردهای سوریه را به حمله نظامی تهدید کرده بود. از سوی دیگر رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه در یکی از شدیدترین اظهارات خود از سفر یکی از مقامات ارشد آمریکا به شهر کوبانی که در تسلط حزب اتحاد دموکراتیک کردها قرار دارد، انتقاد کرد و از واشنگتن خواست که میان ترکیه یا تروریستها در کوبانی یک طرف را به عنوان متحد خود انتخاب کند.

5252

کد خبر 510400

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • جدی IR ۱۱:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    45 30
    عیب نداره حالا به خاطر تو به کردها می گم آزادسازی اعزاز رو چند روز به تاخیر بیاندازند.
    • بی نام A1 ۱۷:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
      16 5
      هرگز نخواهند توانست
  • بی نام A1 ۱۷:۲۰ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    15 15
    خیلی سوخته این ترکیه... البته هرکس دیگه ای هم انقدر هزینه برای داعش والنصره و ... میکرد و آخرش اونها توسط کردها و ارتش سوریه هلاک میشدن، همینطوری میشد.
  • بدون نام ۱۸:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    19 16
    خوشم مياد كه حسابي از كردها ميترسن!
  • فرهاد A1 ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    11 10
    مثلا ترکیه میخواد چ غلطی بکنه؟ هنوز توی شهرهای ترکیه نتونستن پ ک ک رو شکست بدن.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین