ایرنا نوشت: نامزد پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه افراد نباید برای تصدی مسئولیت های دنیوی دیگران را تخریب کنند، از نامزدهای انتخابات خواست برای پیروزی در این عرصه دیگران را انگلیسی خطاب نکنند.

حجت الاسلام سید محمود علوی روز دوشنبه در جمع نمازگزاران در مصلای قرچک افزود: نباید در جریان برگزاری انتخابات به دیگران تهمت زده و به آنان آسیب وارد کرد چرا که در شرع مقدس اسلام تهمت زدن به دیگران جایز نیست و بزرگترین ویژگی پیامبر اسلام(ص)، اخلاق مداری است.
وی تصریح کرد: امروز ایران اسلامی از امنیت و اقتدار کامل برخوردار است و همه وظیفه داریم تا از این آرامش حراست کرده و از اقداماتی که موجب مخدوش شدن شادی و آرامش مردم می شود، پرهیز کنیم.
نامزد پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری گفت: یکی از مهمترین مسائل مربوط به برگزاری انتخابات، رعایت اخلاق از سوی همه افراد است چرا که ما در کشوری اسلامی زندگی می کنیم که مبنای این دین، اخلاق مداری است.
علوی افزود: اگر افراد در غم شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفای ایشان به سر و سینه می زنند نباید از راه معصیت و گناه به پست و مقام دنیوی برسند.
وی تأکید کرد: نباید برای اهداف سیاسی چند روزه دنیا، ارزش های اخلاقی را زیر پا گذاشت، رفتن به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری این قدر ارزش ندارد که به هر کار ناشایست و زشت مرتکب شد.
نامزد مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: باید هوشیار بود، دشمن در کمین نشسته و تلاش دارد که انتخابات ایران اسلامی را مخدوش کرده و آن را وارد حاشیه کند.
وی با اشاره به اینکه انتخابات یک نتیجه و یک پیام دارد گفت: نتیجه انتخابات این است که فرد به مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان راه پیدا می کند ولی پیام انتخابات که مورد تأکید مقام معظم رهبری نیز می باشد به حضور پرشور مردم در انتخابات بستگی دارد.
29213

کد خبر 512764

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام RO ۱۴:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
    18 3
    از همه جالبتر جناب فیروز آبادی هستند که حکم هم صادر می نمایند. مگر قانون اساسی نظامیان را از دخالت در این امور بر حذر ننموده است.
  • بی نام IR ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
    15 4
    درود بر شما..
  • بی نام A1 ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
    12 4
    بعد فک نمیکنن دو روز دیگه این لیست رای میاره و کشور میافته دست انگلیسیا؟
  • سید IR ۱۵:۵۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
    10 4
    مگه در حال حاضر انقلابی تر از آقای هاشمی داریم که به ایشان بر چسب انگلیسی میزنند والا بعد از امام آقای رفسنجانی و رهبری از همه ارجحترند
  • بی نام GB ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
    17 1
    خدایی این وزیر کجا و آن قبلی کجا
  • بی نام US ۱۸:۱۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
    14 3
    اصولگرایان به این کارها عادت دارن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین