هوشنگ شهریاری، با تاکید بر ضرورت رعایت مسایل بهداشتی در امر نگهداری ماهی قرمز سفره هفت سین، اظهار کرد: مردم باید در جهت پیشگیری از بروز بیماری های مشترک، نهایت رعایت کامل بهداشت را به عمل آورند.
وی افزود: با توجه به فرا رسیدن روزهای پایانی سال و تهیه ماهی قرمز از سوی خانواده ها برای سفره هفت سین، توصیه می شود مردم و به خصوص کودکان از دست زدن به این نوع از ماهیان و نیز ضد عفونی کردن ظروف نگهداری آن خودداری کنند.
شهریاری بیان کرد: مناسب ترین دما برای پرورش ماهی قرمز بین 10 تا 25 درجه سانتی گراد است و در دمای بالاتر از آن، این نوع ماهی ها آسیب پذیر بوده و تغییر ناگهانی دما نیز منجر به مرگ آنها می شود.
این مسئول با اشاره به اینکه ماهیان قرمز باید با غذاهای کم پروتیینی و سرشار از کربو هیدرات ها تغذیه شوند، یادآور شد: به این ماهیان باید دو بار در طول روز غذا داده شود.
به گفته وی، آب این ماهیان نیز باید کلرزدایی شده و 48 ساعت در یک ظرف دهان گشاد نگهداری شود.
رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان البرز در پایان یادآور شد:امسال با توجه به هماهنگی به عمل آمده با شهرداری کرج، تمامی مراکز مجاز عرضه ماهی قرمز تحت نظارت بهداشتی این اداره کل قرار گرفته و همچنین نسبت به توزیع رایگان مواد ضدعفونی و بروشورهای آموزشی در بین مراکز عرضه این نوع ماهیان و آموزش های لازم برای متصدیان آن اقداماتی صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا ، رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان البرز گفت: مردم باید مسایل بهداشتی در مورد نگهداری ماهی قرمز را رعایت کنند.
کد خبر 514597
نظر شما