تسنیم نوشت: پس از افشای کامل روابط رژیم صهیونیستی با عربستان، فاز جدید توطئه کشورهای عربی با گنجاندن حزب الله در لیست سازمان تروریستی علیه مقاومت لبنان کلید خورد.

 رسانه‌های سعودی گزارش دادند که شورای همکاری خلیج فارس حزب الله لبنان را در لیست سازمان تروریستی قرار داده است.

این اتهامات در حالی علیه مقاومت لبنان مطرح می شود که حزب الله تنها برای دفاع از لبنان در مقابل تجاوزات رژیم صهیونیستی و نیز مقابله با تکفیری‌ها به سلاح متوسل شده است.

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان پیش از این گفته بود که رژیم آل سعود به سبب شکست‌های پیاپی در منطقه در برابر محور مقاومت، جام کینه‌هایش را جرعه به جرعه سر می‌کشد.

عربستان از لبنان چه می خواهد؟

روزنامه لبنانی الاخبار نوشت: اقدامات ظالمانه اخیر عربستان برای تمام کسانی که رفتار آن را زیر نظر دارند این سوال را مطرح می کند که عربستان از لبنان چه می خواهد؟

سوال روشن تر اینکه پس از اینکه شورای وزیران بیانیه خود را اعلام کرده و تمام سلام به منظور بهبود اوضاع در خواست سفر به ریاض را مطرح کرد چرا عربستان با این سفر مخالفت کرد؟

آیا ریاض منتظر از هم پاشیدگی دولت لبنان پس از صدور بیانیه مزبور بود یا اینکه از دولت انتظار داشت با اتخاذ موضعی روشن از حزب الله بخواهد به سرعت خاک سوریه را ترک کند آن هم پس از پیروزی های پی در پی که نیروهای ارتش سوریه در نبرد علیه گروههای تکفیری سعودی به ثمر نشاندند؟

نفرت ریاض از حزب الله


این در حالی است که همه از نفرت مملکت مافیایی سعودی از حزب الله با خبر هستند و می دانند که آرزو داشت اسرائیل در سال 2006 این حزب را از بین می برد.

آیا انتظار ریاض از دولت لبنان این بود که در پی حادثه سفارت عربستان در تهران با الگو گرفتن از برخی کشورهای عربی خلیج فارس روابط خود را با ایران قطع می کرد؟

اعلام جنگ عربستان علیه لبنان


دعوت عربستان از ا تباع خود برای ترک فوری خاک لبنان و فشار بر سایر کشورهای عربی خلیج فارس به منظور اتخاذ موضع مشابه در واقع اعلام جنگ اقتصادی علیه لبنان بوده و به مثابه تلاش پیگیر برای جبران ناکامی ها در نبردهای داغ در یمن، عراق و سوریه است. به هر حال جبران باسیل در برابر اصرار برخی طرفها برای سرفرود آوردن در برابر دشمن سعودی تسلیم نخواهد شد.

52310

کد خبر 515737

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سعییید IR ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    17 6
    این دیگه از اتفاقات آخرالزمان باید باشه که عربستان و امارات و.. لیستی برای سازمان های تروریستی درست کرده باشن. فکر کن عربستان لیست تروریستی یاللعجب

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین