انصاری با بیان این مطلب که در سال جاری اقدامات خوبی در راستای حل مشکل بیکاری استان صورت گرفته تصریح داشت: موفقیت های استان در زمینه کاهش بیکاری در سال جاری لزومأ حاصل کار کارگروه اشتغال در استان نبوده است.
وی به ایجاد تغییرات در دستور کار کارگروه در سال آینده تأکید نمود و افزود: کمیته های تخصصی کارگروه اشتغال را فعال تر گذشته نمائیم تا کارگروه موثرتر و سودمند تر از قبل در مقابله با بیکاری استان ایفای نقش کند.
انصاری با بیان اینکه بخش قابل توجهی از اشتغال حاصل سرمایه گذاری است گفت: کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری در طول برنامه چهارم توسعه ساختار موثرتری بود چرا که سرمایه گذاری ابزاری برای ایجاد اشتغال محسوب می شود لذا در برنامه ششم توسعه می توان پیشنهاد نمود کارگروه اشتغال به کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری تغییر یابد.
مقام عالی استان در ادامه بر فعالتر شدن کمیته های تخصصی ذیل کارگروه اشتغال تأکید نمود و افزود: کارگروه در سال جدید باید هدفگذاری بخشی نموده و دستور کار و ایده تولید نماید.
انصاری با اشاره به ضرورت تغییر در فرهنگ اشتغال استان گفت: گرایش به کارهای بخش عمومی و سازمانی در استان ما بالا است و جویندگان شغل در استان ما، روحیه و آمادگی برای هر شغلی را ندارند.
وی بر تصحیح فرهنگ اشتغال در سال جدید تأکید نمود و افزود: اگر این فرهنگ اصلاح شود، فرصتهای شغلی بیشتری در اختیار جوانان قرار خواهد گرفت.
انصاری تصریح داشت: شرایط اجتماعی به گونه است که جوانان جویای کار غیر از تحصیلات دانشگاهی .و علمی خود، باید مهارتهای فنی خود را افزایش دهند.
وی اظهار امیدواری نمود: طنین بهتر شدن وضعیت اقتصادی و رونق نسبی در فعالیتهای اقتصادی در سال 95 احساس می شود که این امر در استان به کمتر شدن نرخ بیکاری و فراهم شدن زمینه اشتغال برای جویندکار کار منجر خواهد شد.
نظر شما