تسنیم نوشت: عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از تقدیم لایحه دو دوازدهم بودجه ۹۵ از سوی دولت به مجلس در روز سه‌شنبه این هفته خبر داد.

اسماعیل جلیلی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، از ارائه لایحه دو دوازدهم بودجه از سوی دولت به مجلس در روز سه شنبه این هفته خبر داد و گفت: دولت پذیرفته که لایحه دو دوازدهم بودجه سال 95 را به مجلس ارائه کند و این لایحه پس فردا از سوی دولت به مجلس ارائه می شود.

وی افزود اگر تعطیلات مجلس برای انتخابات 7 اسفند نبود فرصت برای بررسی بودجه داشتیم و می‌توانستیم آن را تا پایان سال تصویب کرده و به دولت ارائه کنیم. اما بازهم اگر کمیسیون تلفیق را مدیریت می‌کردیم و حتی جلسات بیشتری در این ایام داشتیم امکان بررسی و تصویب بودجه 95 تا پایان سال وجود داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شرایط موجود طوری ایجاد شده که همه چیز دست به دست هم داده که برسی نهایی سال 95 به بعد از ایام نوروز موکول شود.

27214

کد خبر 516882

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    0 1
    نتیجه حرکات لاک پشتی دولت

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین