معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در هر کدام از شهرهای استان باید یک خیابان به نام کتاب و یا کتابخانه نامگذاری شود.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی استانداری ، خدابخش مرادي در انجمن كتابخانه هاي عمومي چهارمحال و بختياري اظهار داشت: شهرداران و اعضاي شوراهاي اسلامي شهرهاي استان بايد يكي از خيابان ها هر شهر را به نام كتاب و يا كتابخانه نامگذاري كنند.

وي تأكيد كرد: فرهنگسازي براي ترويج كتاب و كتابخواني در جامعه، مهمترين هدف از نامگذاري يك خيابان در شهرهاي چهارمحال و بختياري به نام كتاب و يا كتابخانه به شمار مي رود.

مرادي افزود: دسترسي آسان و بيشتر مردم به كتاب، به ويژه در كانون هاي جمعيتي از راه هاي افزايش سطح مطالعه در جامعه است.

وي تصريح كرد: شهرداري ها بايستي علاوه بر انجام اقدامات عمراني، در راستاي فعاليت هاي فرهنگي و اجتماعي نيز كوشا باشند.

 

کد خبر 517789

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار