پیمان شرفایی اظهار داشت: این پرواز برای ایام نوروز به صورت رفت و برگشت بین کرمانشاه و شهر اسپارتای ترکیه راه اندازی خواهدشد.
وی افزود: شرکت هواپیمایی کاسپین این پروازها را راه اندازی کرده است و دفاتر هواپیمایی برای این پروازها بلیط فروشی کرده اند.
مدیرکل فرودگاه های استان کرمانشاه با بیان اینکه پروازهای کرمانشاه در ایام نوروز افزایش پیدا می کند، گفت: میزان پروازهایفرودگاه کرمانشاه در شش ماه دوم سال جاری نسبت به نیمه نخست 62 درصد افزایش داشته است.
به گفته شرفایی به صورت میانگین در این مدت هر هفته 104 هواپیما از فرودگاه کرمانشاه به پرواز درآمده است.
وی افزود: به تازگی شرکت هواپیمایی قشم ایر پروازهای کرمانشاه به جزیره قشم را نیز راه اندازی کرده است.
اکنون علاوه بر چند پرواز از فرودگاه کرمانشاه به مقصد تهران، مشهد و کیش در هفته چهار پرواز نیز از طریق شرکت هوایی ترکیش ایر از استانبول به مقصد کرمانشاه و برعکس انجام می شود.
نظر شما