معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران طی 10 ماه گذشته 160 تن داروی قاچاق کشف کرده که 10 تن آن طی 2ماه قبل بوده است

160

دکتر مهراب ولایی، مدیر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با ایسنا گفت: «بسیاری از داروهای کشف شده از سوی این دانشگاه در عطاری‌ها دست‌ساز هستند که از طریق کلانتری و توسط پلیس کشف و ضبط شده که غالب این داروها خارج از فهرست رسمی دارویی کشور است و به صورت قاچاق و بدون مجوز وارد کشور شده است.»

به گفته او شهروندان در صورت مشاهده تخلف در داروخانه‌های کشور می‌توانند شکایات خود را با تلفن گویای 88607247 بخش شکایات دانشگاه علوم پزشکی ایران در میان بگذارند.

23000

طرح تغییر کاربری 23 هزار دستگاه تاکسی گردشی پایتخت در قالب یک برنامه زمانی 4 تا 6 ساله از سال آینده آغاز می‌شود.

 بنا به گزارش خبرگزاری فارس، حسین تیموری کرمانی،‌ مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران با اعلام این مطلب اظهار داشت: «تاکسی‌های گردشی چندان نظارت‌پذیر نیستند و به همین دلیل در قالب طرح جامع تاکسیرانی تهران به خطوط، مراکز تاکسی تلفنی یا دفاتر ویژه تاکسیرانی انتقال پیدا می‌کنند.»

180

به شهرداری تهران اجازه داده شد برای کمک به شرکت واحد اتوبوسرانی، مبلغ 180 میلیارد تومان اختصاص یابد.  به گزارش خبرگزاری مهر، 140 میلیارد تومان از این مبلغ در سال جاری نیز در ردیف اعتبارات شرکت واحد قرار داشت و شورای شهر برای سال آینده این مبلغ را 40 میلیارد تومان افزایش داد.

80

سازمان ملل اعلام کرد از هر 10 خانواده عراقی، یک خانواده را زن سرپرستی می‌کند و 80 درصد این زنان نیز بیوه هستند.

به گزارش ایرنا، سازمان ملل در تازه‌ترین گزارش خود درباره وضع زنان عراقی همچنین از دو برابر شدن میزان بی‌سوادی در زنان عراقی در مقایسه با مردان خبر داد و اعلام کرد: زنان بی‌سواد 70 درصد از کل بی‌سوادان این کشور را تشکیل می‌دهند.

بر پایه این گزارش، همچنین تنها 18 درصد نیروی کار این کشور را زنان تشکیل می‌دهند.

کد خبر 5218

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین