به گزارش خبرآنلاین، حجتالاسلام علی مصائبی، با بیان اینکه موقوفات درمانی در سالهای گذشته مناسب نام شهر تبریز که شهر اولینها و شهر هشت سال دفاع مقدس یاد میشود نیست و باید بیشتر از این باشد، اظهار کرد: تبریز به نسبت عظمت و دیرینگی خود درخصوص وقف مقداری ضعیف عمل کرده است که انتظار میرود خیرین و متولیان این امر پا به میدان بگذارند تا این فرهنگ جاودان اسلامی دراین شهر بیش ازگذشته احیا شود.
مصائبی ادامه داد: میزان موقوفات در بخش درمان در شهر تبریز به 10 درصد نیز نمیرسد و این درحالیست که بهترین پزشکان و بهترین امکانات درمانی در شهر تبریز وجود دارد که حتی از سایر استانها و کشورها نیز به این شهر جهت معالجه مراجعه می کنند و در بین آنها افرادی هزینه درمانی را نمیتوانند بپردازند و برای حل این مشکل نیاز به موقوفاتی است که بتواند این هزینهها را تقبل کنند.
وی با اشاره به فاصله طبقاتی موجود در استان افزود: مناطق محروم زیادی در استان داریم و نیاز است مسئولین و خیرین در سال جدید دست به دست هم داده و اقدامات لازم را در راستای ترویج فرهنگ وقف انجام دهند؛ زیرا هر کاری که در امر وقف انجام پذیرد مستقیماً وارد جامعه خواهد شد و احسانی ماندگار خواهد بود.
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان از پشتیبانی استاندار از اداره کل اوقاف یاد کرد و گفت: استانداری همواره آمادگی همکاری با اداره اوقاف را اعلام داشته و این باعث دلگرمی است تا نسبت به سالهای پیش، پیشرفت چشمگیری در تمام موارد از جمله رسیدگی به بحث موقوفات و احیای آن، مسائل بقاع متبرکه، برگزاری برنامهها اعم از مسابقات قرآنی، هفته وقف، یاس نبوی و طرح آرامش بهاری و... داشته باشیم.
وی تأکید کرد: اگر این حمایتها ادامه داشته باشد قطعاً نسبت به سالهای پیش با برنامهتر و با انگیزهتر حرکت خواهیم کرد تا ظهور واقعی اقتصاد مقاومتی را با اقدام و عمل مناسب درجامعه شاهد باشیم.
نظر شما