۱ نفر
۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۲
ساخت فیلم مستند آوارگان لهستانی در ایران

به گزارش تسنیم، دبیر انجمن دوستی ایران و لهستان با اشاره به ساخت فیلم مستند داستانی «فریاد بی‌صدا» گفت: این فیلم روایتی متفاوت از جنگ جهانی دوم و پناه‌جویان لهستانی در ایران است که با همکاری انجمن دوستی ایران و لهستان در حال ساخت است.

رضا نیک‌پور با اشاره به ساخت فیلم مستند داستانی «فریاد بی‌صدا» اظهار داشت: فیلم «فریاد بی‌صدا» محصول مشترک سینمای ایران و لهستان بوده که با همکاری انجمن دوستی ایران و لهستان در حال ساخت است.

وی افزود: این فیلم روایتی متفاوت از جنگ جهانی دوم و پناه‌جویان لهستانی و محیط‌زیست ایران است.

دبیر انجمن دوستی ایران و لهستان تصریح کرد:«فریاد بی‌صدا» دومین فیلم بلند فرامرز وکیلی است که محصول مشترک ایران و لهستان است وی پیش از این فیلم «جانسودا» را که محصول مشترک ایران و تایلند بود، ساخته است.

وی با اشاره به عوامل فیلم مستند داستانی «فریاد بی‌صدا» بیان کرد: آرک دتمر و احمدرضا فرشیدپور از بازیگران این فیلم هستند و فرامرز وکیلی و امین جعفری نیز تهیه‌کنندگی این فیلم را بر عهده دارند.

نیک‌پور با اشاره به ساخت فیلم‌های متعدد درباره جنگ‌ جهانی دوم و پناه‌جویان لهستانی گفت: تا کنون فیلم‌هایی درباره آوارگان لهستانی در جنگ جهانی دوم و ورود آن‌ها به ایران ساخته شده است تا گوشه‌ای از وقایع و حقایق جنگ و مظلومیت مردم لهستان را در آن برهه از تاریخ به تصویر بکشد.

 

کد خبر 530245

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار