فرمانده سپاه امیر المومنین(ع) ایلام گفت: سپاه امیر المومنین(ع) ایلام با استفاده از ظرفیت فراگیر بسیج وارد عرصه تحقق اقتصاد مقاومتی شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس ، سردار سید صادق حسینی ظهر امروز در نشست ستاد پشتیبانی اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: ساخت خانه‌های محرومان و تحقق اقتصاد مقاومتی از مهم‌ترین رویکرد‌های ضروری مسئولان در استان ایلام است.

فرمانده سپاه امیر المومنین (ع) ایلام گفت: ساخت 550 واحد مسکن برای محرومان در استان ایلام با تلاش کمیته امداد امری پسندیده و قابل تحسین است و امیدواریم این روند با همکاری فتاح مدیرعامل کمیته امداد در استان ایلام استمرار داشته باشد.

وی ادامه داد: بخشی از نیازمندی‌های احداث خانه‌های محرومان مانند آب و برق و گاز و ... بوده که دستگاه‌های متولی در این راستا تقبل زحمت کرده و تلاش کنند که این زیرساخت‌ها اجرایی و محقق شود.

این فرمانده ارشد نظامی اضافه کرد: پیشنهاد می‌شود ستاد پشتیبانی شهرستان‌های استان ایلام تشکیل شود تا مشکلات شهرستان‌ها به استان ارجاع نشود و در خود شهرستان‌ها مشکلات و محدودیت‌ها رفع شود.

حسینی با اشاره به لزوم تحقق اقتصاد مقاومتی در استان ایلام تصریح کرد: قرارگاه مرکزی تحقق این مهم به ریاست جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری تشکیل شده و در استان‌ها این مهم بر عهده استانداران و در استاندار ایلام بر عهده استاندار ایلام است.

فرمانده سپاه امیر المومنین (ع) ایلام گفت: سپاه در کنار استانداری و سایر دستگاه‌های متولی در امر تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش خواهد کرد تا این فرمان رهبری محقق اجرایی شود.

وی ادامه داد: سپاه امیر المومنین (ع) ایلام با استفاده از ظرفیت فراگیر بسیج وارد عرصه تحقق اقتصاد مقاومتی شده و می‌تواند با هزینه‌های کم فعالیت‌های مثمرثمری انجام دهد.

این فرمانده ارشد نظامی در استان ایلام اضافه کرد: سپاه هرساله اعتباری را برای تحقق اقتصاد مقاومتی در نظر می‌گیرد که باید با همکاری بانک‌های عامل و اختصاص اعتبار این روند در استان ایلام شتاب گیرد.

 

کد خبر 531414

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار