به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج ،مهدی فاطمی عنوان کرد: به منظور هدایت آبهای سطحی و جلوگیری از آبگرفتگی معابر بیش از 100 متر عملیات لوله گذاری در کلاک بالا و خط 3 حصار اجرایی شد.
وي عنوان كرد: در راستای هدایت آبهای سطحی در کلاک بالا و خط سوم حصار 104 متر عملیات لوله گذاری به انجام رسید تا در فصل بارش نزولات الهی از آبگرفتگی در معابر و گذرگاههای این محدوده ها پیشگیری کرد.
مدیر منطقه 11 شهرداری کرج اظهار داشت: همچنین عملیات لکه گیری آسفالت شهرک جهانما، زیر گذر شهرک خاتم النبیاء و جاده مخصوص نبش کوچه پلیکان به منظور بهسازی معابر و بهبود وضعیت تردد خودروها به مرحله اجرا رسیده است.
فاطمی گفت: عملیات زیر سازی، پیاده روسازی شهرک جهانما در محدوده 20 متری کاج روبروی درمانگاه جهانما و دیوار حائل جهانما ابتدای پادگان مدرس از دیگر فعالیت های عمرانی منطقه 11 شهرداری کرج طی هفته های اخیر می باشد.
این مسئول بیان کرد: عملیات جدولگذاری و پیاده روسازی شهرک جهانما در میدان اسکندری و بلوار پاسداران نیز آغاز شده و عملیات دال گذاری نهر داخل پارک چمران انتهای کوچه سرباز هم به پایان رسیده است.
نظر شما